Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ловно изложение и в Дортмунд - Депутати летят до там и обратно за 1300 до 1700 лв.

Политика

Ловно изложение и в Дортмунд - Депутати летят до там и обратно за 1300 до 1700 лв.

Ловно изложение и в Дортмунд - Депутати летят до там и обратно за 1300 до 1700 лв. - Tribune.bg
Снимка:

Командировката до Германия е коствала 10 313 лв.

Освен за станалото известно ловно изложение в Залцбург в Австрия български депутати са били командировани тази година и в германския град Дортмунд за подобно изложение, съобщава bTV. Изложението е коствало 10 313 лв. Основното перо в тези разходи е за самолетни билети.

В Дортмунд са командировани Александър Сабанов от Обединени патриоти. Неговото пътуване струва 3326 лв., самолетният му билет до Германия и обратно струва 1770 лв.

Бюрхан Абазов от ДПС също е ходил на изложението – за 2329 лв., от които за билет са 1387 лв. И двамата депутати бяха сред командированите и на другото ловно-рибарско изложение – в Залцбург.

В Залцбург се оказаха и двама депутати от БСП за България – Иван Иванов и Йордан Младенов. Пътуването им зад граница съвпадна с отказа на червените да участват в работата на Парламента. Социалистите се ангажираха да върнат парите.

Депутати от БСП обаче са харчили народни пари и преди бойкота. Цветан Топчиев е бил сред командированите в Дортмунд. Неговото пътуване е струвало 2329 лв.  Толкова е платил Парламентът и за Румен Георгиев. Техните самолетни белите са по 1387 лв.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп