Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Lupa.bg“: Кирил Петков казал за Каримански: „Този корумпиран педе*аст“

Политика

„Lupa.bg“: Кирил Петков казал за Каримански: „Този корумпиран педе*аст“

Lupa.bg: Кирил Петков казал за Каримански: Този корумпиран педе*аст - Tribune.bg
Снимка:

„Днес с изумление разбрах, че Кирил Петков си е позволил да направи изключително нецензурна, груба и невъзпитана квалификация в личен план към господин Любомир Каримански, кандидат за управител на БНБ. От уважение към вас няма да цитирам точните му думи“.

Това написа снощи в профила си във Фейсбук председателят на ИТН Слави Трифонов, който предизвика изумление с твърдението си за размяна на нецензурни обиди вътре в коалицията. Нито той, нито някой от обкръжението му обаче казаха официално какво толкова недопустимо в чисто човешки план е изрекъл премиерът.

Според Lupa.bg грубата реплика, която е изрекъл Кирил Петков по адрес на финансиста Каримански e „Този корумпиран педе*аст няма как да бъде шеф на БНБ!“. Фразата била изречена в присъствието на други четирима представители на Министерския съвет преди 2 дни, но самият Каримански не е присъствал и репликата му била препредадена по-късно. Тя е вбесила депутатите от ИТН.

Каримански минава за изключително близък до Слави Трифонов и според запознати именно той е човека, който в последните 5 години се грижи за личните му финанси. Публична тайна е, че парите на шоумена-политик минават през офшорни сметки. 50-годишният Любомир Каримански е ерген, няма семейство и деца.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети