Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Маневри! Елена Йончева подкрепя протеста срещу себе си

Политика

Маневри! Елена Йончева подкрепя протеста срещу себе си

Маневри! Елена Йончева подкрепя протеста срещу себе си - Tribune.bg
Снимка:

Георги Харизанов я призова да изпълни обещанието си да подаде оставка

Неочакван ход предприе червената депутатка Елена Йончева. И то в деня, в който АПИ обяви резултатите от международно изследване, гарантиращо качеството на магистралите в страната, а строителите обявиха, че излизат на протест срещу клеветите против сектора.

На фона на тези две новини Йончева, която е сред основните действащи лица, атакуващи строителния бранш, обяви, че подкрепяла протеста… който е срещу нея.

„Подкрепям българските строители.

Заедно със строителите настояваме за едно и също - да докажем, че пътищата в България отговарят на техническите изисквания и не застрашават ничий живот.

Вярвам, че строителите подкрепят нашите искания за независима експертиза в  европейска лаборатория на магистрални участъци, строени и ремонтирани през последните 5 години, какъвто е периодът на устойчивост. Това е начин да изчистим всяко съмнение в професионализма на българския строител. Те заслужават това!

Независимата експертиза на качеството на българските магистрали помага на строителите, които са принудени да работят в обстановка, в която често се констатират редица нередности по цялата верига на инвестиционния процес. Отговорност за тези нарушения носят не строителите, а мафиотският модел на управление в България“, написа Йончева във Фейсбук.

Анализаторът Георги Харизанов припомни нейно изказване по отношение на качеството на магистралите, според което ако се докаже, че няма проблем със строителството, ще подаде оставка като депутат.

Журналистът Евгени Петров също излезе с интересен коментар по темата.

Протестът на превозвачите е насрочен за утре.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети