Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нинова стои зад Йончева, Манолова е подкрепяна от Станишев и Гергов

Мрежата

Нинова стои зад Йончева, Манолова е подкрепяна от Станишев и Гергов

Нинова стои зад Йончева, Манолова е подкрепяна от Станишев и Гергов - Tribune.bg
Снимка:

Дамска битка за кметската номинация на БСП в София

Оформя се кървава дамска битка за кметската номинация на БСП в София. Както вече ви съобщихме сред кандидатите са Мая Манолова и Елена Йончева.

Йончева е фаворитът на Корнелия Нинова, а Манолова е подкрепяна от различните опозиционни лобита в БСП, твърди ПИК. Медията се позовава на депутат от левицата.

Зад Манолова заставали твърдо хората на Сергей Станишев, Румен Овчаров и Георги Гергов.

„Дотолкова, доколкото Корнелия не се понася с Мая, не знам как все пак ще успеят да я лансират за кметица“, обобщи ситуацията източникът.

Мая обаче не се предавала и най-открито заявявала, че тя е единственият избираем кандидат на левите, тъй като само тя можела да си съизмери рейтинга с Йорданка Фандъкова.

„Поведението на Манолова е шизофренично, тази жена е болна за власт. Преди време доброволно напусна БСП, хвърли си книжката. ГЕРБ я подкрепи за омбудсман, след като плака на Бойко Борисов, че не иска да остава без работа. Той я съжали, понеже е с добро сърце, и ѝ повярва. Сега обаче тя му заби нож в гърба чрез протеста на майките. В моментна се готви за ново салтомортале – изведнъж се сети, че била социалистка по душа и иска БСП да я подкрепи за кметица. Що за морал има тази жена“, коментират в другия лагер – обкръжението на Корнелия Нинова.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети