Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Маноил Манев: ГЕРБ не загуби гласове, а само периферията

Политика

Маноил Манев: ГЕРБ не загуби гласове, а само периферията

Маноил Манев: ГЕРБ не загуби гласове, а само периферията - Tribune.bg
Снимка:

„Анализът на изборните резултати показва, че ГЕРБ и в страната, и в Стара Загора не са загубили гласове, само т.нар периферия – хора, които подкрепят, които излизат да гласуват, защото смятат, че нещо трябва да се промени“, коментира  пред БНР вторият в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Стара Загора Маноил Манев.

Според вече оповестените резултати от вота на 14 ноември коалицията е втора политическа сила с 22,74%. „ГЕРБ направи всичко, което можеше да се направи в тази ситуация“, заяви Маноил Манев.

В Стара Загора ГЕРБ-СДС също остана на второ място с 23.08% или 24 107 гласа. Разликата между коалицията и победителите от „Продължаваме промяната“ е 4,38% и 4576 гласа. „Да, разликата е сериозна, но няма нищо учудващо в това“, допълни Маноил Манев.  

„ГЕРБ излиза от една ужасна битка. Срещу ГЕРБ беше хвърлена цялата сила на държавата. За втори път ГЕРБ минава през такава предизборна кампания. И запазва своите поддръжници, своите членове. Те отиват и гласуват. Въпреки опитите за насаждане на страх и мачкането във всяко населено място, във всяко село и във всяка махала. Респект и уважение пред тези хора, не се уплашиха, излязаха и гласуваха. За какви отговорности и за какви неща говорим?Да поемал някой отговорност, за какво?", коментира още Манев. 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ГЕРБ-СДС
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети