Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Маноил Манев: Вот на недоверие към това правителство може да е цялостно творчество

Политика

Маноил Манев: Вот на недоверие към това правителство може да е цялостно творчество

Маноил Манев: Вот на недоверие към това правителство може да е цялостно творчество - Tribune.bg
Снимка:

„Темата за вот на недоверие към това правителство е обширна и може да е за цялостно творчество. Не бих се наел без решение на партията да коментирам за кое ще бъде и дали за всичко. Това правителство с пълното си безхаберие и обслужване само на една идея – ПР кампанията, е заслужило вот на недоверие за куп неща“, заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Маноил Манев пред Нова нюз.

По думите му при искането на оставка на Калина Константинова нещата са много по-сериозни. „Те си имат своето абсолютно логично обяснение и то е във връзка с хората от Украйна, които са поставени под закрила. Ако тази оставка се реализира максимално бързо и за България, и за тези хора нещата ще бъдат по-добре”, коментира той.

Според него напрежение сред бежанците има и в момента, но ще се засили през септември. „Сега ги заселиха по балкани и почивни станции. Септември децата им трябва да започнат училище и да се върнат в реалната среда, в която да живеят. Тези хора трябва да си търсят и работа”, посочи Манев.

„Другата лъжа е, че в момента работели 3 000 или 5 000 човека от тях. Тези, които са заети в момента, са заети там, където живееха. Т.е .в туризма, по морето и в хотелите. Септември тези работни места приключват. Това не е нито трайно осигуряване на заетост, нито адаптация към нормалния живот на тези хора”, категоричен е депутатът.


Топ новини

виж още
Актуална тема