Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова е готова да приеме третия мандат и да го подари на ИТН

Политика

Манолова е готова да приеме третия мандат и да го подари на ИТН

Манолова е готова да приеме третия мандат и да го подари на ИТН - Tribune.bg
Снимка:

„За нас няма значение на кого ще бъде даден третият мандат, ние ще положим всички усилия да бъде сформирано правителство“, обяви лидерът на ИБНИ Мая Манолова пред БНТ. 

Тя обясни, че е въпрос на технически въпрос кой ще получи третия мандат и е готова да го даде на партията на Слави Трифонов, които върнаха първия мандат, след като не успяха да съберат подкрепа за предложения от тях кабинет.

„Ако третият мандат бъде даден на нашата парламентарна сила, ние ще го дадем на "Има такъв народ", за да имат нов шанс да направят правителство. Почтено е те да посочат премиера и основните министри“, заяви Манолова и уточни, че те не искат никакви властови позиции, но пък предложи, че част от служебния кабинет е добра база за ползване на експерти.

Според нея сега е времето партиите да направят крачка назад и да помислят за хората. Манолова е готова на разговори с „протестните партии“, като прибави и БСП, за да може да се сформира правителство, което да има мандат до следващата пролет и да преведе България през кризата.     


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати