Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова и „Трио“-то при Радев, чакат „саботаж на изборите“

Политика

Манолова и „Трио“-то при Радев, чакат „саботаж на изборите“

Манолова и Трио-то при Радев, чакат саботаж на изборите - Tribune.bg
Снимка:

„Шокирани сме от лицемерието, липсата на отговорност и пълната абдикация на отговорните институции по отношение на организацията на предстоящия вот. Налице е откровен саботаж“, обяви Мая Манолова на „Дондуков“ 2.

Манолова и най-новите ѝ партньори от „Отровното трио“ бяха поканени от президента Румен Радев да обсъдят честността и провеждането на изборите.

БГНЕСБГНЕС

Манолова обвини ЦИК и изпълнителната власт за липсата на машини 2 месеца и половина преди изборите.

„Не е ясно кога и как ще бъдат доставени. Правителството не е осигурило логистика, не е ясно къде и как ще бъдат съхранявани, ще има ли видео-наблюдение, какъв ще бъде транспортът. Няма методика за сертифицирането и одита на тези машини. Няма правила за гласуване на карантинираните лица в условията на пандемия. Нещо повече – няма санитарен протокол за безопасно провеждане на предстоящите избори“, заяви Манолова.

Според нея с бездействието си властта „отдалечава реалната дата за провеждане на изборите“. Манолова иска и „гражданска ЦИК“, която да извърши паралелно преброяване на вота.

„Честни избори, организирани от правителството на ГЕРБ е една химера, една мечта. Това е причината, поради която гражданите искаме да вземем този процес в собствените си ръце и всички заедно да гарантираме честността на изборите“, заявиха и „Трио“-то.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

Наглите фалшификатори! Маяма Костинбродска е по саботажите. А триото воглаве с Фигуранта цяла година саботират правителство, парламент, националния щаб срещу Ковид19!
09.01.2021 14:14 / Отговор
Анастас #

Костинброд 2 ...
това е било целта на взглядата в Резидетството.

Нека пак да напомня, че Костовашкия Тъпунгерат
взе дейно участие в медийния джихад по време на Костинброд 1.

(припомнително)
09.01.2021 15:12
КОРУМПИРАНИЯТ РУМЕН РАДЕВ В ПОРЕДНАТА СИ КОРУПЦИОННА СДЕЛКА............................ КУПУВА СИ ГЛАСОВЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ - ПЛАЩА СЪС ДЕПУТАТСКИ МЕСТА...........
09.01.2021 19:23
Колко са щастливи............... В компания на себеподобни............ На червени мутри......... МАЯ ОТВАРАЧКАТА пак се е прицелила.........да му мисли ДЕСА ПРОСТАКЕСА.........
09.01.2021 14:25 / Отговор
Анастас #

на Дондуков 2
обсъдиха Костинброд 2 ...

(телеграфически)
09.01.2021 15:30
чета и се радвам защото Честни избори, организирани от правителството на ГЕРБ е една химера, една мечта. Това е причината, поради която гражданите искаме да вземем този процес в собствените си ръце и всички заедно да гарантираме честността на изборите“, заявиха и „Трио“-то."
Благодаря на Маямато и "отровените " ! Добре , че най-после РАЗКРИХА , че пРезидентът "ни " е "избран " чрез фалшифициран вот ! Да се повторят изборите за пРезидент пък да видим "кон боб яде ли "!
09.01.2021 14:38 / Отговор
Червени отрепки А пък ние ще ви изритаме отвсякъде от живота на БГ.
09.01.2021 14:41 / Отговор
Лино ТИЯ ТРИМАТА ГЛУПАЦИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ,ЧЕ ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДЯТ, НИ ПАРЛАМЕНТ.
А МАЙЧЕТО СЪЩО, ЩОТО РЕЗИЛДЕНТА СЕ ПРИТЕСНЯВА ЗА НЕЯ, ДА НЕ ТРЪГНЕ ПО
ПЕРВАЗИТЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.
09.01.2021 14:47 / Отговор
БГ Щом се събират комунисти и хомосексуалисти, доказани уруспии, не е на добро...! Номерът е ,че целият този бълвоч ще искат да ни го пробутат като "алтернатива" на ГЕРБ, а от другата страна щяло да стои Позитанския бардак, който щял да бъде "опозиция" на всички останали! Много курволяк , много нещо...
09.01.2021 18:15
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети