Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова към софиянци: Не забравяйте за цървулите на дядовците си

Политика

Манолова към софиянци: Не забравяйте за цървулите на дядовците си

Манолова към софиянци: Не забравяйте за цървулите на дядовците си - Tribune.bg
Снимка:

БСП не са ме питали дали искам подкрепата им, каза кандидатът за кмет

Внимавайте колко се надувате, защото, когато се качите на тавана, може да ритнете цървулите на дядо си. С този цитат на Петър Стоянов кандидатът за кмет на София Мая Манолова отговори на въпрос дали не се притеснява, че не е от столицата, не я познава добре и по този повод има критики към нея. От 2005 година живея в София и работя тук, каза пред bTV Манолова и заяви, че хората не бивало да забравят от къде са тръгнали.

БСП не са ме питали дали искам подкрепата им. Приемам съвсем сериозно тяхната подкрепа. Не съм имала разговори с нито една политическа централа, каза още тя. "Ще разчитам на подкрепа и от ляво, и от дясно, от гражданите и неправителствени организации", обясни Манолова и повтори всичко, вече познато - управлението на София, въздуха, боклука, Топлофикация и т.н.

На въпрос: А имате ли програма как ще промените това, Манолова отговори: "Пиша моята програма заедно с гражданите и НПО. Ще обсъдим моите идеи за "умен град" в понеделник и ще изляза с програма."

На въпрос как ще работи и как ще постига целите си, ако стане кмет без общински съвет, тъй като водачите на листите ѝ са от много разнопосочни партии и организации, Манолова отговори: "Ще работя с поставяне на проблемите на масата, с убеждаване. Имам програма, написана с гражданите."


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Ма ти Първо свали твоите цървули...
18.09.2019 12:41 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети