Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Разграничаване: Знаково лице от Инициативния комитет на Манолова отрича да е част от екипа ѝ

Политика

Разграничаване: Знаково лице от Инициативния комитет на Манолова отрича да е част от екипа ѝ

Снимка:

Това е поредният човек, който отрича да е подкрепял Манолова, до момента това направиха Войслав Тодоров и Армен Назарян

Продължава тоталният разпад на Инициативния комитет, който издигна Мая Манолова за кандидат-кмет на София. След като общинският съветник Войслав Тодоров категорично отрече да е подкрепял бившата омбудсманка, но въпреки това името му фигурира в списъка на Инициативния комитет, а същото направи и двукратният олимпийски шампион Армен Назарян, тази сутрин още едно от знаковите лица, изброени с гордост от самата Манолова като част от комитета, се разграничи от нея, съобщава ПИК.

Медицинската сестра Мая Илиева категорично отрече да е част от екипа на някогашното червено острие в борбата ѝ да овладее София.

"Не съм част от Инициатвния комитет на Мая Манолова. Това може да се види и на сайта на Столична община", каза Илиева пред bTV.

Тя се превърна в лице на протестите на медицинските сестри.. Подкрепа, но с откровено користни цели и преследвайки политически дивиденти, ѝ оказа тогавашният омбудсман Мая Манолова, пише изданието. И допълват, че пришиването на Мая Илиева редом до имената на Криско, Анелия и останалите от Инициативния комитет безспорно е голям гаф на екипа на Манолова.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още