Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова напълно спокойна: Влизаме в парламента, не го подлагам на съмнение

Политика

Манолова напълно спокойна: Влизаме в парламента, не го подлагам на съмнение

Снимка:

„Това, че влизаме в следващия парламент, не го подлагам на съмнение. Желанието на хората за промяна е огромно. Предизвикателството е да влезем в следващия парламент с достатъчно голяма група, която да може да наложи приоритетите... Няма да подкрепяме ГЕРБ или ДПС. Нашата цел е да бъде формирано мнозинство на почтените с общи приоритети“. Това каза пред БНР Мая Манолова от коалицията „Изправи се! Мутри, вън!“ и подчерта, че очаква от БСП да сподели каузите на коалицията и „да върнем нормалността в България“. 

До края на февруари управленската програма на коалицията ще е готова: 

„Обединили сме се около шест основни приоритета. Настояваме за увеличаване на доходите на българските граждани, преизчисляване на пенсиите, подкрепа за бизнеса, съдебна реформа. Искаме модерна България с модернизирана икономика, граждани с европейски доходи с достъпна и качествена здравна система“. 

„Борисов има интерес от разединението на опозицията и то е възможно заради липсата на общи действия... Ако има обединение на извънпарламентарните сили, щяхме да сме мнозинство. Важно е никой да не излъже избирателите си в това с кой ще се събира“, счита тя.  


Коментари (14)

Българин Бог да е на помощ на България ако тази влезе във парламента!
14.02.2021 12:49 / Отговор
Бай Гроздан Ама разбира се, че ще влязат в парламента – в Деня на отворените врати!
14.02.2021 13:28
12 Много ми се иска да съм оптимист, че тези недоразумения ще продължат да гледат парламента отвън. Ако това стане, българският избирател ще ме изненада много приятно. Точно тези от снимката са се наредили начело на листите, така че сигурно ще се докопат до депутатска заплата. Балъците, които ще ги пратят там, може би ще съжалят за глупостта си, но злото ще е сторено.
14.02.2021 12:58 / Отговор
Мимето Желанието на хората за промяна било огромно?! На кои хора, Галева, на кои?
Прави са онези, които виждат в коалицията на отровните с тая ядрото на президентската партия - нагли, грозни, арогантни, некадърни, агресивни и убийствено алчни! Точно като Фатмака! Лика прилика да си и не, никъде няма да влязат!
Не може месеци на ред червено-лилави социолози да лъжат, че 70% от българите ги подкрепяли, а сега да са около 4-те процента!!!! Някой лъже или е дал пари друг да лъже в негова полза! А може просто Черепа така да е наредил!
14.02.2021 13:12 / Отговор
1111 Мога да приема до някъде че хората са подкрепяли "нещо си"през лятото.Зависи много какви въпроси са им задавали и как.
14.02.2021 13:25
Пенчо Тия долни циганки как така ще ги допусне българина ...
Трябва да са много прости, за да гласуват за тия парцалеси ...
Смърдят на фатмашка пот и вмирисани зелени чорапи ...
14.02.2021 13:26 / Отговор
Мина Леле,ако знаеш какво мравучкане ще те налегне, когато останеш извън Парламента.
14.02.2021 13:52 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още