Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова регистрира партия „Изправи се България”

Политика

Манолова регистрира партия „Изправи се България”

Манолова регистрира партия Изправи се България - Tribune.bg
Снимка:

„Изправи се България” вече официално е регистрирана. Вчера завърши процедурата и сме вписани в регистъра на политическите партии”, похвали се лидерът ѝ Мая Манолова с публикация на страница си във Фейсбук.

Манолова подчерта, че датата е била празнична – Петровден, а всички останали дати в календара на партията също са били символни.

„Щастлива съм, че с толкова много хора с кауза се събрахме, за да се борим за една различна България, която да бъде майка, а не мащеха на гражданите. Продължаваме да се борим за защита на хората от монополи, за по-високи доходи, така че да няма хора, които да работят и да не могат да свързват двата края. Разкриваме корупцията и се борим за чиста и зелена България”, заявява Манолова.

Тя заявява и първите си задачи за парламента – сред тях са повишаване на заплати и пенсии, спиране на спекулата с горивата, защита от безобразията на колектори, ЧСИ-та, банки.

„И ще кажем СТОП на олигарсите, които печелят, докато тровят въздуха и водата, изсичат горите и застрояват парковете”, пише в заключение Манолова. 

ФейсбукФейсбук


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети