Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова: С Васил Божков не бих се коалирала

Политика

Манолова: С Васил Божков не бих се коалирала

Манолова: С Васил Божков не бих се коалирала - Tribune.bg
Снимка:

БСП не предложиха видеонаблюдение на изборите, изненадана е лидерката на „Изправи се.бг“

С „Българско лято“ на Васил Божков не бих се коалирала по никакъв начин, изтъква лидерката на „Изправи се“ Мая Манолова в интервю за Факти.бг. Тя уточнява като причина за решението си това, че няма нищо общо в намеренията им като извънпарламентарни субекти.

„С партията на Слави Трифонов сме в разговори, заедно с „Демократична България“ да си пазим изборите“, пояснява Манолова. Очакванията ѝ са след това с тези партии да създаде „едно критично мнозинство“ в бъдещия парламент, което да реализира намеренията на протеста – за съдебна реформа, за осигуряване на върховенството на правото, за повишаване на доходите и зелени политики.

„Ако няма видеонаблюдение, те ще си направят, каквото си искат на изборите“, предупреждава Манолова за действията на управляващите. Тя недоумява защо опозицията в парламента не е предложила видеонаблюдение на изборите при гласуваните днес промени в Закона за извънредното положение, с който се въведоха подвижни урни за карантинирани и хоспитализирани българи на вота на 4 април.

„Това е личен ангажимент на председателя на БСП и на други представители на БСП, беше артикулирано и от други политици, които бяха на консултациите при президента. Сега ще се окаже, че никой от тях не е внесъл тези предложения“, изрази възмущението си Мая Манолова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Жанет Ти курва Галевица/Костинбродска още с раждането ти си се коалирала с ДЯВОЛА ! РАЗКАРАЙ се ПАЧАВРОооо...
28.01.2021 17:36 / Отговор
? Какво стана с Горанов, когато той и съветската мутра Борисов несъбраха 700 млн. лв. такси за хазарт от Божков срещу съответната сума, защо не е в затвора, а вместо това реди листите на шайката ГЕРБ?
28.01.2021 18:14 / Отговор
Какво стана?... Ами просто Бойко изчегърта още един руски бизнес -рецидивист от снагата на България и ЕС....
А ти. ?. - какво против имаш този факт?
28.01.2021 19:22
? Или си платен трол на ГЕРБ или си твърде тъп, за да не разбереш въпроса ми, или и двете заедно, което е най-вероятно.
28.01.2021 19:35
? А какво стана с ревизията на онзи кредит от 75 млн. от Банката за развитие за колекторската фирма?! Явно съветската мутра Борисов и шайката ГЕРБ чакат хората да забравят...
28.01.2021 19:36
До ? Ами нали вашият помияр Ристю Байрактаря е по доносите ,Бе! Дерзайте, пред вас са всички европейски институции! Или и на тях сте им омръзнали с доносите си?
28.01.2021 20:52
кесо Абе, Череп, кога им раздаваше пари на килограм да се разхождат без работа по улици и площади хич не се гнусяха от теб и не се сетиха да се дистанцират , а сега кога дойде време да се дели парсата бързо те разлюбиха. Затова ми е чудно как стана най-богатия българин с този акъл, това вече е въпрос с повишена трудност, като се има предвид как те изработиха някакви посредствени персонажи.
28.01.2021 18:22 / Отговор
Е, бре, Майче, е, бре, Манолова... А га яде кифтеата от Божков не беше против коалирането?!
28.01.2021 19:28 / Отговор
Надблюдател Най-често каза, че никога не би направила еЯкулация с Божков! Ами Майче, той отдавна си пада по по-млади, на тебе трудно би платил!
28.01.2021 20:55 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети