Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Уникална Манолова, дава интервю със свещ в ръка, докато свещеник чете Евангелието (ВИДЕО)

Политика

Уникална Манолова, дава интервю със свещ в ръка, докато свещеник чете Евангелието (ВИДЕО)

Уникална Манолова, дава интервю със свещ в ръка, докато свещеник чете Евангелието (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Уникално видео сподели преди дни лидерката на „Изправи се.бг“ Мая Манолова. Кадрите са заснети в Петрич и е парадоксално, че тя сама го споделя, очевидно – без да вижда проблем в ставащото пред камерата.

Със свещ в ръка бившата социалистка обяснява как идеята ѝ е хората да се обединяват и да събере всички честни и почтени българи.

„На предстоящите избори да променим България. Да я върнем на хората. Подкрепяме хората от Беласица, които се борят за по-чист въздух. Подкрепяме хората, които се борят срещу застрояването на Рупите. Вече няма нищо свято в България, след като посягат и на това свято място“, заяви Манолова докато като фон леко се чува гласа на свещеника.

Гафът не остава незабелязан.

„Моята фаворитка! Държи свещ, чете се Евангелие, а тя дава интервю. Абе, вярващият човек от самолет се разпознава. Няма по-искрена християнска душа!“, коментира в профила си журналистката Диляна Гогова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

помнете заветите През 1920 г. Комунистическият интернационал издава специално за народите от Изтока следния лозунг: „Пролетарии от всички страни и угнетени народи, съединавайте се!“ Ленин се опитва да популяризира този лозунг, но той не става широко известен, макар да се ползва за кратко време от някои маоисти.

Разширен вариант на лозунга е: „Пролетарии от всички страни, съединявайте се! Нямате какво да губите, освен оковите си!“

Вариаант на този лозунг - „Работници от всички страни, съединявайте се!“, стои на надгробната плоча на Маркс

Говори се , че самият Маркс /който е безсмърген / бил казал :
"ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ - ИЗВИНЯВАЙТЕ !
А Маркс ходил ли е на църква , че нещо с "полегналата обща " не ми се връзва ??? Да не се надигне от гроба си другаря МАРКС да я ЗАКЛЕЙМИ ???? Дано се отърве читава , че какво би станало с "вЕрващите и "???
26.01.2021 14:06 / Отговор
жив да не бях Ама тя била ПОЧТЕНА ??? От нестандартното видео научих току що !
26.01.2021 14:09 / Отговор
коментар Ама не "дава" интервю как е изкарала ония ванко-1 от пандиза заедно с т.дончева!Иначе думите честност, почтеност, прозрачност и така нататък не излизат от устата и!
27.01.2021 21:37
Анастас #

Костинбродската Пача ... станала набожна ....
цялата БСПарска паплач започнаха да разбират от религия и най-вече от "православие" ...

- АНАТЕМА ТРИЖДИ !!!

(закачливо)
26.01.2021 14:34 / Отговор
кесо Явно Мая Конопа разбира от вяра в Бог толкова, колкото и от индийски коноп. Когато комунист почне да се прави на вярващ това е наистина гротеска, но те са си такива. И на маймуни ще се направят в името на килипира.
26.01.2021 14:51 / Отговор
Кое е уникалното на тази околовръстна труженичка,бе?!
26.01.2021 14:54 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети