Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова: Ще имаме поне два пъти повече депутати в следващия парламент

Политика

Манолова: Ще имаме поне два пъти повече депутати в следващия парламент

Снимка:

Поне два пъти повече депутати в следващия парламент прогнозира за сегашната коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ един от нейните лидери Мая Манолова. В интервю за БНР и предаването „Политически некоректно“ тя потвърди, че се водят разговори „за формата, наименованието и всичко, свързано с коалицията.

„Кутията на Пандора се отвори в резултат на работата на комисията по ревизията. /…/ Ние показахме, че сме едно високоефективно формирование. /…/ Ние сме пъстри и шарени, от друга страна сме единствената формация, която, каквото обеща на своите избиратели, го направи“, посочи Мая Манолова.

Манолова коментира сигнал от доц. Александър Оскар, началник на Очната клиника в Александровска болница и представител на държавата в борда на директорите на болницата.

„Последните 14 заседания реално не са се провели, а той е „натискан“ да подпише протоколи за тях“, обясни тя.

„Това е абсурдно. Става дума за една от най-големите държавни болници, която изразходва годишно около 45-50 милиона лева“, заяви Мая Манолова. По думите ѝ „самото твърдение, че може еднолично да се вземат решения за изразходване на милиони левове наистина е изумително“ и трябва да се носи отговорност, включително от тези, които управляват болницата.

При Манолова са отишли и други шефове на клиники, които по думите ѝ били възмутени как се харчат милиони левове с еднолични решения.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още