Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова спокойна: В следващия парламент мнозинството на промяната ще е по-голямо

Политика

Манолова спокойна: В следващия парламент мнозинството на промяната ще е по-голямо

Манолова спокойна: В следващия парламент мнозинството на промяната ще е по-голямо - Tribune.bg
Снимка:

Лидерката на „Изправи се.БГ“ демонстрира оптимизъм на фона на нови социологически проучвания, според които не влиза в парламента

„В следващия парламент мнозинството на промяната ще е по-голямо с новия проект на Кирил Петков и Асен Василев. Пожелавам им успех“, заяви пред журналисти Мая Манолова.

Тя, също като Радан Кънев от ДБ, призова за общи действия и обединение, което да гарантира, че в следващото Народно събрание ще има „правителство на промяната“.

Кънев отново се прицели в първа сила – иска общо явяване на изборите на ДБ и ПП

„Днес със задоволство разбираме, че протегнатата ръка е за общи действия е потвърдена от новия проект. Разговори все още не са водени, но е страхотно, че Петков и Василев разбират необходимостта от общи действия и от съгласие на формациите на промяната“, коментира Мая Манолова.

„Изправи се БГ. Ние идваме“ се утвърди като субект, който има място в българския парламент, внесохме важни за хората законопроект“, заяви Манолова по повод последните социологически проучвания, чиито данни прогнозират, че формацията няма да има представителство в парламента след изборите на 14 ноември.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети