Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мария Неделчева-Габриел: Казусът с къщите за гости не трябва да оставя печат върху програмата за селските райони

Политика

Мария Неделчева-Габриел: Казусът с къщите за гости не трябва да оставя печат върху програмата за селските райони

Мария Неделчева-Габриел: Казусът с къщите за гости не трябва да оставя печат върху програмата за селските райони - Tribune.bg
Снимка:

Европа върви към въвеждането на общи европейски политики, съобщи българският еврокомисар

„Много важно е скандалът с къщите за гости да не остави печат върху цялата програма за развитие на селските райони у нас”. Това заяви пред Нова ТВ водачът на листата на ГЕРБ и СДС за евроизборите Мария Неделчева-Габриел.

Тя подчерта, че евентуални злоупотреби с евросредства не трябва да се „замазват”, трябва да има контрол и да се носи отговорност.

Габриел коментира и темата с избора на нов европейски главен прокурор.

„В новия Европейски парламент трябва ясно да се чуят неговите приоритети”, каза еврокомисарят по цифрова икономика и цифрово общество. И допълни, че подкрепя кандидатурата на румънката Лаура Кьовеши.

По отношение на делата на евродепутатите Габриел подчерта, че ако те са активни, могат сериозно да допринесат за по-добрия живот на жителите на страните от Общността. Като пример за конкретни подобрения у нас Габриел посочи това, че от днес още 63 български общини вече имат безплатен безжичен интернет.

Друг пример за ползотворни единни действия на членовете на ЕП било премахването на двойния стандарт за храните.

Ако бъде избрана за представител на България, Габриел бе категорична, че ще работи за това „да се даде предимство на малките проекти с конкретна полза за ежедневието на хората”.

Водачът на листата на ГЕРБ и СДС подчерта, че Европарламентът все по-уверено върви към въвеждането на общи европейски политики.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" МАРИЙКЕЕЕ, ТОВА ЧЕ СИ ПРОСТА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ И НИЕ СМЕ ПРОСТИ.... "Казусът с къщите за гости не трябва да оставя печат върху програмата за селските райони" ОЗНАЧАВА..... НИЕ ЩЕ СИ КРАДЕМ, АМА ВИЕ НЕ НИ ОБРЪЩАЙТЕ фНИМАНИЕ...
15.05.2019 21:57 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети