Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мария Неделчева-Габриел: Преживяхме нелесен период, но наложихме стандарт за отговорност

Политика

Мария Неделчева-Габриел: Преживяхме нелесен период, но наложихме стандарт за отговорност

Мария Неделчева-Габриел: Преживяхме нелесен период, но наложихме стандарт за отговорност - Tribune.bg
Снимка:

Амбицията на партията е за повече от 6 евродепутати

„Това, което на мен ми се иска, е да заслужим доверието на хората, да имаме тежест, която да съответства на това, което предлагаме. Днес има дефицит на доверие, много важно е по време на тези избори да имаме истински дебати, които да покажат на хората какви са различията“. Това заяви пред БНТ еврокомисарят по цифровата икономика и водач на общата листа на ГЕРБ за евровота Мария Неделчева-Габриел.

Тя не се ангажира с точна прогноза за броя на депутатите в състава на следващия Европарламент, но подчерта, че целта е да бъде надминат сегашният резултат, който е шест евродепутати.

Еврокомисарят коментира и ефекта от скандалите с евтините имоти на властта, довели до оставки на ключови кадри в управлението и ГЕРБ.

„Преживяхме един период, който не беше лесен, но наложихме стандарт да поемаме отговорност. Само който не работи, не греши, затова - поглед напред. Ние нямаме основания за повече тревожност, знаем как се носи отговорност“, заяви тя.

Мария Неделчева-Габриел акцентира върху няколко основни успеха по време на работата ѝ в Брюксел.

„Оставам изключително удовлетворена от работата си като еврокомисар. Концентрирала съм се върху малки, но с добавена стойност проекти, които хората да усещат като полза - например безплатния безжичен интернет в паркове, болници, открити пространства и т.н. Няма как да не отбележа успехите в сферата на киберсигурността, битката с фалшивите новини. Следващата ни стъпка е намаляване цените на разговорите между ЕС и Западните Балкани“, подчерта тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2_ГРЕБ и ЧУК ПАЧА ГРОЗНА ПРОДАЖНА, ОТГОВОРНОСТ Е, КОГАТО ВЪРНЕШ ОТКРАДНАТОТО И ВЛЕЗЕШ В ПАНДЕЛАТА.... А НЕ ДА СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА И МАНГИТЕ ДА СИ ОСТАНАТ ЗА ТЕБ....
24.04.2019 10:28 / Отговор
Александър Абе готин, ти май си объркал новината?! Този готов коментар вероятно е за някоя новина свързана с елена йончева. Ех,тея ботове... пълно е вече в нета с тях :D
24.04.2019 12:07

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати