Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мая Манолова иска циганите да използват вода, без да плащат

Политика

Мая Манолова иска циганите да използват вода, без да плащат

Мая Манолова иска циганите да използват вода, без да плащат - Tribune.bg
Снимка:

Мая Манолова се изправи да брани правото на бургаските роми да не плащат за вода. Омбудсманът е написала писмо до кмета на града Димитър Николов и областния управител на Бургас Вълчо Чолаков, което беше публикувано от сайта „Флагман“.

В него обществената защитничка призовава „своевременно да бъде преценена възможността за възстановяване на водоподаването към потребителите“.

Според Манолова кмет и областен управител трябва да измислят начин съвместно с ВиК-Бургас да погасят или опростят задълженията.

Над 3000 роми бяха включени незконно във водопроводната мрежа на града и натрупаха дълг от над 100 хил. лв., който не обслужват.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Ай,стига,ма То бива, бива,ама на нашия гръб да си правят каквото си искат тези...Законите са за всички...А ти си гледай парцалената партийка...
07.06.2019 16:04 / Отговор
Валентина Йовчева Да им я плаша тя
07.06.2019 20:39 / Отговор
ИСТИНАТА Чудесно предложение. Манолова, аз също имам предложение, ПЛАТИ ИМ ТИ ВОДАТА! Наглостта ти няма край. От Брюксел казаха "НЕ СЕ ПЛАЩА ЗА НЕПОИСКАНА УСЛУГА", имаме ли договори с Топлофикация? Но по този въпрос мълчиш! Когато си направи PR във влака, се оказа, че срещата не е с хора от народа, а бизнесмен. Ние ли сме дебилите или червената върхушка, разчитаща на финансиране от олигарсите, които създадоха. Омръзна ни да плащаме на мързеливите и неграмотни търг си. БКП/БСП ги използват за протести, ДА ИМ ПЛАТЯТ И ВОДАТА. Имат пари от най-голямото разграбване-ПРИВАТИЗАЦИЯТА!!!
07.06.2019 20:51 / Отговор
ОСТАП ПЪЛЕН ФЕЙК (ЛЪЖЛИВА НОВИНА). НИЩО ВЯРНО НЯМА. ВЪВ "ФЛАГМАН" НЯМА ТОЧНО ТАКА НАПИСАНО ПИСМО.АМА НАЛИЕ МАЯ МАНОЛОВА-мошно плюене.
09.06.2019 12:56 / Отговор
ГАДЕН Каква вяра да имаш на сайт с хороскопи и "Осанна" за властимащите/
20.06.2019 20:18
БАЙ Х АБЕ ВИЯ БЕЗ ВОДА МОЖЕТЕ ЛИ ДА НЕ СА КАМИЛИ ИМА ЗАКОН НА ТЕБ ДА Я СПРАТ ШЕ ВРЯКАШ КАТО ЗАКЛАН. КОРАБА ПОТЪВА ТОЙ НЕВЯСТА ТЪРСИ
02.08.2019 16:29 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети