Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Менда Стоянова: ГЕРБ победи и БСП, и президентските хора

Политика

Менда Стоянова: ГЕРБ победи и БСП, и президентските хора

Менда Стоянова: ГЕРБ победи и БСП, и президентските хора - Tribune.bg
Снимка:

Нинова е знаела, че БСП получава по-голяма субсидия, отколкото ѝ се полага

„На тези избори ГЕРБ победи независимо от кампанията, която се водеше от две посоки – БСП и президента, в известен смисъл победи и президентските хора“. Това заяви депутатът от ГЕРБ и председател на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова. Тя коментира пред bTV резултатите от проведените избори за депутатите на Европейския парламент.

БСП още преди изборите говореха, че ГЕРБ ще спечели с натиск и манипулации. Така предварително се застраховаха и оправдаваха за загубата си. Но фактите са си факти-държавата работи добре, икономиката и доходите се развиват добре и хората го потвърдиха, каза още Менда Стоянова.

„Изборите ги спечели партия ГЕРБ, спечели ги правителството. Бойко Борисов беше уникален на тези избори“, допълни тя.

„Незаменими хора няма, Цветан Цветанов е прекрасен организатор“, каза още Стоянова. Тя препотвърди казаното от лидера на партията, че трети председател няма да се избира, а ще се засили работата на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

„Партията ГЕРБ вече 10 години е на власт, не сме чак толкова млада партия и бих казала, че някои хора се поизмориха, натрупаха рутина, а всяко управление се нуждае от нови, млади хора“, каза още Менда Стоянова.

„Не виждам причина за рокади в кабинета“, каза още тя. И беше категорична, че не трябва да има преразглеждане на коалиционното споразумение.

Хората на изборите казаха: Продължете да работите, заяви още Стоянова.

Менда Стоянова припомни, че Законът за политическите партии е от 2001 година, когато ГЕРБ не е съществувал. "БСП не само са знаели, но Нинова лично е подписала това искане до министъра – коя партия колко пари да получава", обясни Стоянова. Според закона лично председотелят на една партия или коалиция изпраща такова писмо до министъра на финансите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ГЕРБ Победиха фалшификациите, платеният вот и некадърните СИК. Трябва да има ценз за участие в СИК, само висше- математика и инженерни науки.
03.06.2019 08:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети