Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Аз лоша дума за Борисов няма да кажа

Политика

Цветанов: Аз лоша дума за Борисов няма да кажа

Цветанов: Аз лоша дума за Борисов няма да кажа - Tribune.bg
Снимка:

Веднага след оставката си получил предложение от лидер на една от по-малките политически партии да се присъедини, но отказал

„Аз лоша дума за премиера Борисов няма да кажа, няма да се превърна в тези, които излизат отнякъде и започват да хуля. Но мога да коментирам политически решения, които за мен са били грешни. Все пак съм редови член на партията, който може да изразява своето мнение“, заяви в ефира на бТВ заместник-председателят в оставка на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

След като името му бе замесено в разразилия се скандал „Апартаментгейт”, Цветанов първо напусна мястото си на депутат и председател на парламентарната група на ГЕРБ, а впоследствие подаде оставка и от всичките си ръководни постове в партията.

Цветанов обясни, че пред него са стояли само два варианта.

„Вариантите са само два – или работим както до сега, или аз си тръгвам”, подчерта той и обясни, че предложението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е било той да остане в партията, да работи както досега, но без никакви публични изяви.

„Усещам, че е имало недоверие”, коментира той за отношенията си с премиера.

Според Цветанов в такъв момент е добре човек да запази хладнокръвие и да остане спокоен. „За тези 40 дни бях коректен, лоялен и не казах нито една дума. Няма да го направя и сега”, каза Цветанов.

На въпроса какво от изреченото от премиера го е наранило, Цветанов бе категоричен: „Нищо! Това е неговата оценка. Няма да я коментирам”. Бившият втори човек в ГЕРБ отново подчерта, че оставката му е лично негово решение, за което е получил подкрепата на семейството си.

Цветан Цветанов обяви още, че веднага след оставката си е получил предложение от лидер на една от по-малките политически партии да се присъедини към нея, без да назове коя е тя, но е отказал.

„В момента съм закачил шпайковете на стената”, пошегува се Цветанов. „Засега ГЕРБ е партията, която е най-припознаваща се в моите виждания. Аз съм участвал в нейното създаване. Може би ролята ми не е била толкова важна, каквато бе оценката на премиера”, подчерта още той.

Цветан Цветанов още веднъж коментира и темата с придобития от него апартамент, който стана повод за разразилия се имотен скандал.

„Замених двете жилища, които са общо 200 квадрата за апартамент, с квадратура 239 квадрата. Доплатил съм 100 хил. лв.”, припомни Цветанов и подчерта, че той е платил най-скъпата цена за квадратен метър от всички собственици в кооперацията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Хрельо Ми няма щото може да ти смаже главата
01.06.2019 16:00 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети