Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Живко Тодоров: Раздялата с Цветанов няма да навреди на ГЕРБ

Политика

Живко Тодоров: Раздялата с Цветанов няма да навреди на ГЕРБ

Снимка:

Пред ГЕРБ има много дълъг път, Борисов иска тази партия да я има и след него

„Не мисля, че раздялата с Цветан Цветанов ще навреди на ГЕРБ. Тя е трудна и тежка, но партията трябва да продължи напред. Не мисля, че Цветанов ще тръгне да пречи на ГЕРБ“, каза кметът на Стара Загора и член на Изпълнителната комисията на ГЕРБ пред NOVA телевизия.

Миналата седмица Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове в ГЕРБ.

Според Тодоров няма да има нов Цветанов, а изпълнителната комисия ще организира партията. „Членовете вътре трябва да са по-активни“, каза кметът.

Той определи раздялата с Цветан Цветанов като ход напред от страна на премиера Бойко Борисов.

„Не вярвам, че той ще отиде да работи за друга партия и да пречи по някакъв начин на това, което сам е създавал“, добави Тодоров.

„След изборите със сигурност ще има промени, но не трябва автоматично да се разпуснат цели организации, а да се извади най-доброто от тях“, каза Тодоров на въпрос ще има ли махнати от областните организации на ГЕРБ.

„Хубавото в случая е, че премиерът иска тази партия да я има и след него, след 20-30 години. В политиката и партията всеки е до време. Пред ГЕРБ има много дълъг път. Смятам, че тези действия са правилни, за да се направи голяма екипност", допълни той.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още