Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мерджанов: Отборът на Овчаров от Тройната коалиция управлява БСП

Политика

Мерджанов: Отборът на Овчаров от Тройната коалиция управлява БСП

Мерджанов: Отборът на Овчаров от Тройната коалиция управлява БСП - Tribune.bg
Снимка:

Нови упреци в авторитарно управление към Корнелия Нинова. По време на пленума на партията в събота е имало атака срещу стила и начина, по който е била водена предизборна кампания – само с вадене на скандали, без никакви положителни послания. Това обяви пред БТВ Атанас Мерджанов.

„Отборът на Овчаров от Тройната коалиция управлява партията, тъй като неговият заместник е председател на БСП. Тъкмо Овчаров с тези другари работеше за избирането на Нинова“, каза Мерджанов.

Обясни, че Румен Овчаров е бил в управата на „Лукойл“ по време на правителството на Орешарски, а сега критикува задкулисието.

„След като въставаш срещу задкулисието, трябва да се разграничиш от екстрите. Когато едно политическо семейство няма разбирателство, как да убеди обществото, че може по-надеждно да управлява страната“, каза Мерджанов. Прогнозира, че ако не се стигне до консолидация, ще се стигне до загуба на местните избори.

На въпроса дали вътрешната опозиция бламира лидера Корнелия Нинова социалистът отговори, че е по-важно българските граждани да не бламират БСП.

„БСП инкасира две национални загуби на парламентарни и европейски избори, като предварително очакванията бяха, че левицата щеше да ги спечели. Очевидно това рязко, категорично разминаване с очакванията на хората не може да не тревожи и не може да не буди редица подозрения, съмнения и критики”, коментира Мерджанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати