Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пленумът на БСП критикува Йончева за евровота

Политика

Пленумът на БСП критикува Йончева за евровота

Пленумът на БСП критикува Йончева за евровота - Tribune.bg
Снимка:

Загубили изборите заради водената от нея кампания

Елена Йончева е била подложена на сериозни критики от пленума на БСП. Причината – загубата на евроизборите. Макар да не е присъствала на Националния съвет, Йончева е била остро порицана. Това са потвърдили социалисти, участвали в заседанието, пише „Стандарт“.

Водачката на листата на червените е била критикувана основно за водената от нея кампани . Тя твърде много е заложила на негативното, като се е фокусирала само върху личността на премиера Бойко Борисов, смятат част от вътрешната опозиция на БСП. Единственото, което говорила по време на кампанията, било за корупция.

Тя напълно се е разминала с „ценностите, изразяващи идейната същност на партията“, посочват като част от проблема от БСП.

Социологът Юрий Асланов посочил, че кампанията била толкова негативна, че отблъснала хората. И е припомнил, че БСП са дали заявка да водят позитивна кампания. Сергей Станишев пък посочил, че е било важно да се говори за бъдещето.

В интервю за bTV Йончева категорично отрече да са водили негативна кампания и посочи други фактори, включително ниската избирателна активност, за загубата им на евровота.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ЦВЕТАНОВА К. ИМПЕКСОВА, бламирана. Очакваме в Брюксел да отнемат имунитета на злобната грозотия Е. МИЛИЙОНЧЕВА, след което да прокуратурата да си свърши работата за незаконно приватизираните пари на вложителите от КТБ чрез офшорка с Цв. Василев, 700 000 лв. (уж за апаратура), 3-те къщи за гости, имотите з 2 млн.лв. Каква сума е изплатена от държавната хазна за освобождаването й от сомалийците (или това е било само претекст), за да препарат парите със Станишев. Каква хубава тройка: Станишев, съпругата му Моника и Е. Милийончева, приватизирали незаконни пари. Да завиди човек на дебитните им избиратели.
09.06.2019 20:49 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети