Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пленумът на БСП критикува Йончева за евровота

Политика

Пленумът на БСП критикува Йончева за евровота

Снимка:

Загубили изборите заради водената от нея кампания

Елена Йончева е била подложена на сериозни критики от пленума на БСП. Причината – загубата на евроизборите. Макар да не е присъствала на Националния съвет, Йончева е била остро порицана. Това са потвърдили социалисти, участвали в заседанието, пише „Стандарт“.

Водачката на листата на червените е била критикувана основно за водената от нея кампани . Тя твърде много е заложила на негативното, като се е фокусирала само върху личността на премиера Бойко Борисов, смятат част от вътрешната опозиция на БСП. Единственото, което говорила по време на кампанията, било за корупция.

Тя напълно се е разминала с „ценностите, изразяващи идейната същност на партията“, посочват като част от проблема от БСП.

Социологът Юрий Асланов посочил, че кампанията била толкова негативна, че отблъснала хората. И е припомнил, че БСП са дали заявка да водят позитивна кампания. Сергей Станишев пък посочил, че е било важно да се говори за бъдещето.

В интервю за bTV Йончева категорично отрече да са водили негативна кампания и посочи други фактори, включително ниската избирателна активност, за загубата им на евровота.  

 

 


Коментари (1)

ЦВЕТАНОВА К. ИМПЕКСОВА, бламирана. Очакваме в Брюксел да отнемат имунитета на злобната грозотия Е. МИЛИЙОНЧЕВА, след което да прокуратурата да си свърши работата за незаконно приватизираните пари на вложителите от КТБ чрез офшорка с Цв. Василев, 700 000 лв. (уж за апаратура), 3-те къщи за гости, имотите з 2 млн.лв. Каква сума е изплатена от държавната хазна за освобождаването й от сомалийците (или това е било само претекст), за да препарат парите със Станишев. Каква хубава тройка: Станишев, съпругата му Моника и Е. Милийончева, приватизирали незаконни пари. Да завиди човек на дебитните им избиратели.
09.06.2019 20:49 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още