Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Миков обвини Нинова, че БСП е затънала в дългове

Политика

Миков обвини Нинова, че БСП е затънала в дългове

Миков обвини Нинова, че БСП е затънала в дългове - Tribune.bg
Снимка:

БСП има задължения към 5-6 милиона, съобщи бившият председател на партията

Предшественикът на Корнелия Нинова начело на БСП – Михаил Миков, обяви, че партията е в тежко организационно и финансово състояние.

„БСП има задължения към 5-6 милиона. Около половин милион ще отидат за тъй наречения вътрешнопартиен избор на лидер, а догодина противопостави се задават и парламентарни избори“, предупреди той.

Миков не спести и критиките за действията на партията по време на коронавируса.

„Имаше една обърканост в позицията. На БСП ѝ се загуби голямата картина, а се фокусирахме върху дребните детайли. Не се уцели ваксата от БСП. Тези, които предприеха решителни действия и които навреме усетиха страха на хората за живота и здравето им - правителството, щабът, виждате, че печелят общественото доверие“, коментира бившият председател.

Щабът и държавата се справиха добре, но урокът още трябва да бъде учен за състоянието на системата на здравеопазването, каза Миков. Той се смята, че след отминаването на извънредното положение трябва да се правят сериозни изводи за това как е функционирало здравеопазването ни.

„Кои бяха на първа линия? Държавните здравни заведения. Кой понесе тежкия удар? Разбирането за глобализация в условията на пандемия приключва и възниква въпросът как националните държави са готови за тази ситуация. Големият извод, че всичко е пазар, че всичко може да се саморегулира в такава ситуация в такава ситуация се оказва опровергано категорично“, каза той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Бай Гроздан Миков, ти ако мислиш, че крушовишката биволица не се е нагрухтяла с поне един милион от тези „задължения към 5-6 милиона“, значи си много наивна душица!
16.05.2020 18:09 / Отговор
Иво Нали Крушовица си купи шефското място от миков пиянката само за 30млн лв.Сега се дърпат кой да седне на стола и, и тоя я плюе.Те си продават, и си купуват бсп по между си, и се оплюват по между си.Цялата им сбирщина са голям смях ама крушовица лае по ГЕРБ уж всичко им е наред в бкп-то!Който и да застане за вожд на бкп е абсолютно без разлика!Обаче все ГЕРБ им е виновен за тяхната простащина!Дано се избият помежду си и край да стане с бкп/бсп!
16.05.2020 21:02 / Отговор
123+ Миков, засрами се! Марш при Гергов, мижитурка такава!
17.05.2020 20:29 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати