Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Миков: Резултатите от изборите показват, че опозицията не е мръднала

Политика

Миков: Резултатите от изборите показват, че опозицията не е мръднала

Миков: Резултатите от изборите показват, че опозицията не е мръднала - Tribune.bg
Снимка:

Трябва да има сериозен анализ и политическа отговорност, каза членът на БСП

„Резултатите показват, че за около 2 години опозиция, сме на същото място“, оплака се пред Михаил Миков, член на Националния съвет на БСП, в ефира на NOVA телевизия.

„Основният въпрос е защо имаше нужда от кампания срещу Станишев, защо имаше нужда от решения и то еднолични, които се прикриват от Националния съвет- да бъдат извадени народните представители от парламента за три месеца. Става въпрос за около 12 заседания за парламентарен контрол, но и никой не седна да види колко закона се приеха, по които социалистите останаха без позиция.“ Така Миков Коментира решения, свързани с лидера на БСП Корнелия Нинова.

"Кампанията, водена от нас, се опита да избяга от разбирането, че сме на европейски избори и не случайно. Навсякъде се заявяваше, че сме акцент "вътре"", каза още той.

Според него въпросът за политическата отговорност е основен. „Смятам, че трябва да сериозен анализ и политическа отговорност. Смятам, че партията се отклони от нормите на колективното ръководство - поведението, стила и метода на работа. Смятам, че системно се прокарваха разделителни линии вътре в БСП и навън. На кого беше нужно? Войната със Станишев е финален етап от тези неща”, каза той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп