Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Милен Михов: Цветовете на дъгата се превръщат в новите свастики и петолъчки

Политика

Милен Михов: Цветовете на дъгата се превръщат в новите свастики и петолъчки

Милен Михов: Цветовете на дъгата се превръщат в новите свастики и петолъчки - Tribune.bg
Снимка:

За наченки на нов вид политическо насилие над инакомислещите, предупредиха от ВМРО. Цветовете на дъгата се превръщат в символ на политическа нетърпимост, който е почти еднакъв с фашистката свастика и червената петолъчка на болшевиките, констатира в интервю по БНТ заместник-председателят на ВМРО доц. Милен Михов, който е водач на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, НФСБ И ВОЛЯ“ във Велико Търново.

„Привърженици на джендър идеологията, активистите на сдруженията на лесбийки, гейове, бисексуални, интерсекусални и т.н., всъщност демонстрират една агресивност, която няма нищо общо с прокламираната от тях толерантност и търпимост“, заключи историкът по повод нападките срещу певицата Милена Славова.

„Една дама, която се слави със свободомислие и своя свободен дух, тя пееше песните на протестите срещу комунизма, а днес я заклеймяваме за това, че е казала нещо, което мисли, възмути се доц. Михов. Той приветства УЕФА, че е отказала на кмета на Мюнхен да оцвети в цветовете на дъгата стадиона в знак на протест срещу Унгария“, заяви той.

По думите му случаите с Унгария, Милена Славова и цветовете на дъгата, показват, че „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са единствената политическа сила в България, която трайно отстоява тези принципи на една християнска и католическа Унгария, на една християнска и католическа Полша“.

Водачът на листата на патриотите във Велико Търново коментира и изборния процес, като заключи, че това са най-нечестните избори от 31 години насам според процедурата и формулирането на изборните правила. „Промените в Избирателния кодекс наистина го превръщат в Наказателен кодекс спрямо някои формации, припомни Милен Михов за поправката „Джамбазки“. „Бих запитал така наречените лъжедемократи от ДБ защо промениха толкова ключов принцип във формирането на изборната администрация, като изключиха партии с европредставителство, при условие, че 4 и повече години те се възползваха от това правило да имат хора в ЦИК? Тази поправка беше наречена поправката „Джамбазки“, което ясно показва срещу кого беше насочена“, заяви Милен Михов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати