Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Милениум“ освободи третата в листата на БСП

Политика

„Милениум“ освободи третата в листата на БСП

Милениум освободи третата в листата на БСП - Tribune.bg
Снимка:

Нямаме нищо общо с номинацията на Цветелина Пенкова в БСП, подчертават от клуба

Управителният съвет „Милениум“ назначи Калоян Буковски за изпълняващ длъжността заместник-председател на Управителния съвет, а Цветелина Пенкова беше освободена.

„Във връзка с предстоящите европейски избори Цветелина Пенкова временно освободи позицията си до следващото Общо събрание на клуба“, се посочва в съобщение. Пенкова е под номер 3 в листата на БСП за предстоящите избори за Европейски парламент.

Преди да стане част от листата, Пенкова е пробвала да стартира политическата си кариера и се е явила на кастинга за политици в шоуто на Трифонов миналата година. Там тя разказва за образованието си, завършила Американския колеж в България, а във Великобритания учила Финансова икономика в „Оксфорд“. Тя обаче не успява да отговори кой е финансовият министър на България, нито колегата му на Острова.

„Важно е да подчертаем обаче, че пътят, който Цветелина е избрала, е неин личен и Милениум няма никакво участие в нейната номинация. В същото време, макар и безпартийна, Милениум Клуб България не е безпринципна организация. Ние имаме ясни виждания за бъдещето на Европейския съюз, които сме изложили в кампанията си „Бъдещето на Европа“ и които в момента се отстояват от независимата листа „Път на младите“, чието ядро е съставено от членове на клуба“, пише още в съобщението на клуба.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети