Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Министерство на финансите отговори на Радев за „разочароващия бюджет“: Съгласуван е с него

Политика

Министерство на финансите отговори на Радев за „разочароващия бюджет“: Съгласуван е с него

Министерство на финансите отговори на Радев за разочароващия бюджет: Съгласуван е с него - Tribune.bg
Снимка:

Разпространиха писмото от „Дондуков“ 2 без забележки, подписано е от най-близкия съветник на Радев

Думите на президента Румен Радев, че Бюджет 2021 е „разочароващ“ и  с „огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури и без обосновка на резултатите“ накараха Министерството на финансите да отговори на критиката.

Законопроектът за държавния бюджет за 2021 г. е съгласуван без забележки от Администрацията на президента, категорични са от ведомството на Кирил Ананиев.

„По повод критичните оценки от страна на президента на Република България Румен Радев за предложения от Министерството на финансите проект на Закон за държавния бюджет на Република България за 2021 г. и Актуализираната средносрочна бюджетна прогноза за периода 2021-2023 г., представляваща мотивите към него, Ви информираме, че Администрацията на президента съгласува документите в съответствие с чл. 32 от Устройствения правилник на МС и неговата администрация без да са изпратени бележки“, уточняват от МФ.

Оттам разпространиха и официалния отговор от „Дондуков“ 2, подписан лично от президентския съветник Димитър Стоянов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Стоян Минков Колкото пъти си отвори устата, толкова пъти се излага президента!
27.10.2020 15:35 / Отговор
Karabas Barabas Ох, не мога да издържа на финансовите анализи на военния пенционерин и на неговата безпощадна бюджетна експертиза, че „Бюджет 2021 е „разочароващ“ и с „огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури и без обосновка на резултатите“! МФ са му откъснали главата до кръста, защото са разпространили и официалния отговор от „Дондуков“ 2, подписан лично от президентския съветник Димитър Стоянов, помнещ по ½ минута – като гибоните! Че „Администрацията на президента съгласува документите в съответствие с чл. 32 от Устройствения правилник на МС и неговата администрация без да са изпратени бележки“, да не би да е дело на външни лица в президентството, а? Пълни нещастници!
27.10.2020 15:49
ЛЪЖЕЦЪТ РАДЕВ Е ОТ КЛАСА............. ОТ КЛАСАТА НА ЦАР КИРО......
27.10.2020 16:44

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети