Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев за Талин: Скалъпен сценарий за отвличане на вниманието от разочароващия бюджет

Политика

Радев за Талин: Скалъпен сценарий за отвличане на вниманието от разочароващия бюджет

Снимка:

„И преди, и след Талин, всичките ми тестове са отрицателни. Чувствам се в отлично здраве“, похвали се президентът Румен Радев пред журналисти.

Той не коментира свалената му предварително карантина, която стана повод за оставката на шефа на столичната Регионална здравна инспекция.

„Спазвам стриктно предписанията на РЗИ. Няма да участвам повече и да коментирам режисирани интриги. Скалъпеният скандал около посещението в Естония има за цел именно да отклони общественото внимание от предложения от правителството разоряващ бюджет за следващата година“, заяви той.

Според него спешно прекратената визита от естонска страна всъщност е приключила успешно и целта му е постигната – да приеме домакинството на Инициативата „Три морета“.

„Върнах се със знамето на инициативата „Три морета“, въпреки огромната съпротива от страна на правителството, което подкрепяше Естония да си удължи домакинството и за следващата година до последния момент“, коментира Румен Радев.

Президентът посочи, че това дава възможност България да бъде домакин на инициативата в наситен с динамика и предизвикателства период от време в нашия регион и да влияе активно на процесите в него.

„Правителството предлага разоряващ бюджет за следващата година и огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури и без обосновка на резултатите от тези харчове. Бъдещите поколения ще бъдат натоварени с погасяването на дългове, с които настоящото управление си купува спокойствие и власт с парите на гражданите“, каза той.  


Коментари (17)

Този продължава !!!
27.10.2020 14:48 / Отговор
ЛЪЖЕЦЪТ И ТЕРОРИСТЪТ РАДЕВ....... 1.РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ - С ВДИГНАТ ЮМРУК ПРОВОКИРА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И СПРЯ ИКОНОМИКАТА!....... 2.ИЗЛЪГА, ЧЕ НЕ Е ИНФОРМИРАН ЗА КОНТАКТА СИ СЪС ЗАРАЗЕН С КОВИД 19 ГЕНЕРАЛ ПЕТРОВ..
3.САМИЯТ РАДЕВ Е ВАКСИНИРАН СРЕЩУ КОВИД 19 ОТ ЛАБОРАТОРИЯТА, КОЯТО ГО ПУСНА ПО СВЕТА-ЗАТОВА ТАКА ДЕМОНСТРАТИВНО НЕ СПАЗВА КАРАНТИНАТА, А ИСКА ДА ЗАРАЗИ МАКСИМАЛЕН БРОЙ НАТО-ГЕНЕРАЛИ ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И ОТ ДРУГИТЕ СЪЮЗНИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ
ЗАТОВА ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА КАРАНТИНАТА И ЗАКОНИТЕ-ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И СЪДЕН ОТ ТРИБУНАЛА В ХАГА!!!
27.10.2020 15:48
Г-н Лъжец Радев е много тъп! Разпространиха писмото от „Дондуков“ 2 без забележки, подписано е от най-близкия съветник на Радев

Думите на президента Румен Радев, че Бюджет 2021 е „разочароващ“ и с „огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури и без обосновка на резултатите“ накараха Министерството на финансите да отговори на критиката.

Законопроектът за държавния бюджет за 2021 г. е съгласуван без забележки от Администрацията на президента, категорични са от ведомството на Кирил Ананиев.
27.10.2020 16:29
Анастас #

Истински Прост Копанар и Шапкар ....

а ИЗГОНВАНЕТО на ДЕЛЕГАЦИЯТА на пРЕЗИДЕНТА от ЕСТОНИЯ

Най-големият дипломатически скандал за последните 100 години.

(упоритонагъзващокопанараотселославяновоконьйееенйееамадаааа)
28.10.2020 15:50
Тука гледам се възмущавате нещо А колко от вас гласувахте за него ?
28.10.2020 18:05
Ай сиктер, червени говеда! Импийчмънт-капичване на Фатмака!
28.10.2020 21:00
У-у-у--у-у! Оставка, мръсен зелен чорап! От тебе ни се гади много отдавна! Трябва да си ходиш! Колкото по-бързо, толкова по-добре за нас и за България! Орезили България навън, а вътре правиш само саботажи, метежи и плюсташ като невидял по кьорсофри. Махай се, тъпак безпардонен!
27.10.2020 14:54 / Отговор
Радню трябва да е под карантина, а не да се разхожда из страната, за да плюе правителството...
27.10.2020 15:31 / Отговор
Mihaela Махай се продажно същество!
Противен толуп
27.10.2020 15:32 / Отговор
Цветко Христов Румен само ГЛУПОСТИ плещеш. И ти не си вярваш на приказките, камо ли някой друг да ти повярва. Отиваш в историята на БЪЛГАРИЯ, като черен ПЕТЪР. СПРИ СЕ, ИЛИ НЕ МОЖЕШ? АКО НЕ МОЖЕШ НАРОДА БЪЛГАРСКИ, ЩЕ ТЕ СПРЕ. СЗ АКО СЪМ НА ТВОЕТО МЯСТО, ЩЕ СЛОЖА КРАИ НА ЖИВОТА СИ,ЗА ДА ДОКАЖА, ЧЕ СЪМ ИСТИНСКИ МЪЖ.
27.10.2020 16:01 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още