Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Младен Маринов: Корнелия Нинова е срещнала местни патрули

Политика

Младен Маринов: Корнелия Нинова е срещнала местни патрули

Младен Маринов: Корнелия Нинова е срещнала местни патрули - Tribune.bg
Снимка:

Червената лидерка се оплака преди време, че властта я преследвала с полиция

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов заяви на парламентарен контрол, че при представянето на „Визия за България“ в страната лидерът на БСП Корнелия Нинова е срещнала видими местни патрули. Червената лидерка се оплака преди време, че властта я преследва с полиция.

„Колегите и областният директор на МВР, знаете такава е структурата, всеки областен директор носи отговорност на неговата територия, преценяват кои сили и средства, и в кои райони да ги разположи. Това са били местни патрули, които са видими. Местният районен инспектор с патрул от патрулно постовата дейност“, посочи министър Маринов.

Депутатът Иван Иванов от БСП, който е отправил въпрос към министъра заяви, че е потресен, защото според него вътрешният министър третира срещите на БСП с избиратели като масови мероприятия и граждански безредици.

Министър Младен Маринов не пожела да коментира дали червената лидерка спекулира. „Не ме вкарвайте с такива подвеждащи въпроси. Казвам какви са фактите. Аз ви гарантирам, че работим по инструкциите и нормативните документи за нашата дейност“, подчерта вътрешният министър.

Той не се е срещал с Корнелия Нинова до момента, защото не е имал възможност.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети