Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. МРРБ към строителния бранш: Не сте в колапс

Политика

МРРБ към строителния бранш: Не сте в колапс

МРРБ към строителния бранш: Не сте в колапс - Tribune.bg
Снимка:

Виолета Комитова не е спирала нито един строеж или проект по програми, заявиха от пресцентъра на регионалното министерство във връзка с обявената по-рано днес декларацията на Камарата на строителите в България.

Строителите с писмо до Радев: За месец Комитова докара строителния бранш до колапс

Строителният бранш не е в колапс. Очевидно някои фирми са се чувствали сигурни при друг министър, а не при новия. Всички ресорни ведомства на МРРБ работят, но ако някои служители в тях са спрели работата си, следва да си подадат молбата за напускане“, казаха от министерството, откъдето казват още, че строително-монтажните работи се актуват редовно.

Наследените от предишното управление задължения на стойност 600 млн. лв. относно републиканската пътна инфраструктура вече са осигурени със съдействието на служебния министър на финансите. Същите ще бъдат разплатени на всички коректни фирми, след като МРРБ извърши проверка на място за количеството и качеството на извършената работа“, каза още от МРРБ и увериха, че към днешна дата министър Комитова не е спирала нито един строеж и нито един проект по програми.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети