Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Чухме недоволството на тетевенци от инфлацията и високите цени, от липсата на сигурност и стабилност

Политика

Чухме недоволството на тетевенци от инфлацията и високите цени, от липсата на сигурност и стабилност

Чухме недоволството на тетевенци от инфлацията и високите цени, от липсата на сигурност и стабилност - Tribune.bg

„Така разбирам аз нещата – първо показваш на избирателя, че си оправдал доверието му и после търсиш подкрепата му. Днес сме в красивия Тетевен с колегите от листата Георг Георгиев, Иван Цветанов и Цветелина Борисова. При хората тук сме да напомним какво сме свършили заедно с кмета на общината Д-р Мадлена Бояджиева, да чуем тревогите им и да им кажем, че ние от коалиция ГЕРБ-СДС имаме решения за изход от кризите, сполетели страната след злополучното управление на Промяната“.

Това написа в профила си във Фейсбук кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

„Немалко беше направено при управлението на ГЕРБ. С инвестиции по ПРСР беше рехабилитирана общинска пътна и улична мрежа, ремонтирани бяха СУ „Георги Бенковски“ в града, читалището и манастира „Св. Пр. Илия“, както и спортна площадка в Български извор. В момента продължава работата на централния градски площад в Тетевен. По ОП „Региони в растеж“ бе извършен основен ремонт на Националната гимназия по горско стопанство и дървообработване. По ОП „Развитие на човешките ресурси“ бяха реализирани идва проекта, които предоставят услуги за подкрепа на деца в ранна детска възраст и техните семейства“, напомни той.

„От нашето правителство осигурихме средства за основен ремонт на републикански път в участък от община Тетевен, за изграждане на напорни резервоари в Глогово и Галата, за реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа  в обхвата на квартали в Тетевен, за възстановяване техническата инфраструктура в с. Глогово и с. Градежница, както и изграждане на брекоукрепителни съоръжения, за реконструкция на ул. "Иван Вазов" и оформяне на паркинг площад „1-ви ноември“, основен ремонт на части от улиците „Отец Паисий“, ул. „Лечо Гайдаря"  и заустване по ул. „Марин Темелски“ в общинския център, за основни ремонти на покривите на ДГ „Изгрев“ и ОУ „Христо Ботев“- с. Глогово, на училищата в Български извор и Голям Извор“, изброи още Нанков.

„Не е достатъчно, хората искат още и още, и така трябва. Имаме още много работа в община Тетевен. Имаме и амбицията да променим чувствително облика на общината като продължим програмата за енергийна ефективност, към която има огромен интерес, особено след впечатленията на първите, санирали домовете си. Тук тя върви много добре и хората наистина чакат да се включат. На срещата представихме и акцентите от програмата на ГЕРБ-СДС, говорихме какво предвиждаме в образованието, в здравеопазването, в ръста на заплати и пенсии, говорихме за високите цени на храните, бензина, горивата. Чухме недоволството на тетевенци от инфлацията и високите цени, от липсата на сигурност и стабилност, каквито познават при управленията на ГЕРБ“, подчерта още той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети