Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Настимир Ананиев прогнозира: Манолова ще е следващият кмет на София

Политика

Настимир Ананиев прогнозира: Манолова ще е следващият кмет на София

Настимир Ананиев прогнозира: Манолова ще е следващият кмет на София - Tribune.bg
Снимка:

Беше острие в парламента и се превърна в острие на гражданите, обяви бившият депутат от Реформаторите

„Тези местни избори ще са много динамични и целия изборен вакум в София ще бъде изсмукан от битката между Манолова и Фандъкова. Мая Манолова беше острие в парламента, а в ролята си на омбудсман се превърна в острие на гражданите. Аз съм положително настроен към нейната номинация, след като тя беше много активна по няколко теми, които са важни за Волт и мен лично“, заяви пред БНР Настимир Ананиев, лидер на Европейска партия Волт и бивш детутат от Реформаторския блок.

Като общи теми с Манолова той посочи пътната безопасност, машинното и електронно гласуване и замърсяването на въздуха в София.

Относно Йорданка Фандъкова, Ананиев смята, че некачествените ремонти ще я потопят на тези избори.

„Гласоподавателите на ГЕРБ са също разочаровани от лошото качество на строителството в столицата. Като цяло софиянци са недоволни и ще търсят промяна“, убеден е той.

Запитан дали коалицията ще подкрепи Манолова за кмет на столицата, той отговори, че най-вероятно Манолова ще е следващия кмет на София, но трябва да покаже, че действително е граждански кандидат за да бъде подкрепена.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

А стига бе! Мая Манолова - независим кандидат?! Тази година 1 април подранил ли е или е закъснял?!
05.09.2019 15:07 / Отговор
Папи Ханс Настимир, Данимир -Дани Бой, Митко Шмекера, Пепа Секса всички тия са Куневисти и мекерета, отломките на някогашната НДСВ. Борят се в момента да добутат Мая до балотаж, гладни са искат папкане. Мая е безработна, това е истината. А след като Гешев стане прокурор ще им потърси пак на тая цялата банда откраднатото и те го знаят. Мачкаиии Лельо Данче.
05.09.2019 15:42 / Отговор
ИСТИНАТА Извоюваме си СИНЯ СОФИЯ с цената на икономия на тока, ергенски данък, купонната с-ма, фалити, разграбване, в банковият фалит с нашите спестявания и пенсионният фонд, лихвоточките, Лукановата зима и празните магазини, масовата приватизация (К. Импексова, Р. ГЕЧЕВ, Г. ГЕРГОВ и мн.др.), от които се възползваха ком. доносници от ДС, днес техните деца и внуци в БКП/БСП! Забравихте ли ЦКБ? Извоювахме си С-Я от комунистите, които ограбиха Б-Я с цената на съсипаната ни младост зад желязната стена. Искрено се надявам, българите да не сме късопаметни и да запазим СТОЛИЦАТА си от грабителските комунистически набези. Не позволявайте да бъдете манипулирани и използвани за личното им его, с цел да изпразнят пълната държавна хазна. Вие сте техният тръмплин, утре няма да сте им нужни, но теглото ще ни е голямо.
06.09.2019 18:18 / Отговор
ИСТИНАТА Наглост! Безмозъчните дебили изпратиха обвинената в неправомерно присвояване на парите на вложителите в КТБ МИЛИОНЧЕВА като евродепутат. Днес сме свидетели на кандидат за кмет на СИНЯ СОФИЯ на сдобилата се с обвинение за подкуп (с 20 г.присъда) ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА, а нейната заместничка за кмет на кв. МЛАДОСТ. УЖАС И БЕЗУМИЕ! НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА, ЧИЙТО НАРОД БИ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЕЗИ КРАДЛИВИ ЛИЧНОСТИ. По-скоро с камъни биха ги били. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НАГЛАТА КОСТИНБРОДСКА. Посочете ми поне 1 дело, спечелено от адв. М. КОСТИНБРОДСКА? Ние ли сме май-простият народ, когото комунистите нарекоха "ДЕБИЛИ", а шофьорът на самолет нарече собствената си държава "БЛАТО". Имаме право на мнение и разум. След това да се сърдим само на себе си. Но те наистина ще превърнат държавата ни в блато. ТОВА ЛИ ИСКАМЕ? ТОВА ЛИ ЗАСЛУЖИХМЕ СЛЕД 70Г.КОМУНИЗЪМ? ЩЕ ГО ПОЗВОЛИМ ЛИ? ЛИЧНО АЗ КАТЕГОРИЧНО НЕ, А ВИЕ?
06.09.2019 18:33 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати