Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Настимир Ананиев усеща напрежение и вибрация за външно министерство

Политика

Настимир Ананиев усеща напрежение и вибрация за външно министерство

Настимир Ананиев усеща напрежение и вибрация за външно министерство - Tribune.bg
Снимка:

„Всъщност няма договорки с ГЕРБ, външно министерство трябваше да си дойде в ПП-ДБ след ротацията“, посочи пред БНТ депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев.

„Нашето решение беше, че вицепремиерът трябва да оглави този ресор. Няма нито една европейска държава, в която се съчетават постът премиер и външен министър. Постът на премиер и постът на външен министър са много тежки“, изтъкна депутатът.  

Николай Денков, ПП-ДБ, Министерски съвет

„Според мен имаме буря в чаша вода. Има едно напрежение, чувства се вибрацията. Може би тя е от друго място. След като имаме информация, че има клуб, в който са ходили магистрати, не знаем какво са вършили в него, не знаем ходили ли са политици. Има много въпроси, които трябва да се зададат. Всеки, който може да даде някаква информация по случая, трябва да бъде изслушан", посочи Ананиев. Той отбеляза, че има въпроси на които МВР министърът Калин Стоянов трябва да отговори.

Лена Бориславова обвини ГЕРБ в публично страдание за външно министерство

„Надявам се, че колегата Атанас Атанасов ще предостави на комисията списъка с имена на членове на клуба на Нотариуса. Това, което ме притеснява е кой не е вътре в него. Кой е изваден от списъка. Аз не вярвам Атанасов да е седял на входа и да е записвал кой е влизал. Той е получил по някакъв начин списък, който трябва да бъде използван“, смята депутатът от ПП–ДБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети