Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нелепа акция на Манолова, Игнатов и Бонев срещу Фандъкова

Политика

Нелепа акция на Манолова, Игнатов и Бонев срещу Фандъкова

„Спаси София“, „Демократична България“ и Манолова заедно на инвалидни колички срещу управляващите

Нелепа акция се проведе днес в центъра на София. Трима кандидат-кметове – Мая Манолова, Борис Бонев от „Спаси София“ и Борислав Игнатов от „Демократична България“ седнаха доволни в инвалидни колички, в акция организирана от поддръжниците на Манолова от „Системата ни убива“.

Тримата „опоненти“ охотно позираха на общи снимки и се впуснаха в критики към начина, по който се управлява София.

Манолова, Бонев и Игнатов изправени един до другМанолова, Бонев и Игнатов изправени един до друг

Кандидат-кметовете не се засрамиха да употребят децата с увреждания, доведени от техните майки, а на фона се виждаха агитационни тениски на различните кандидати. В подкрепа на Манолова се появи водачът на листата ѝ и бивш депутат от Реформаторите Димитър Делчев.

Осъдените на първа инстанция Десислава Иванчева и Биляна Петрова също бяха поканени да седнат в колички, но така и не се появиха.

Неуместното шествие се спря на няколко места като Съдебната палата и Министерството на здравеопазването.

Самата Манолова обаче, напълно изключила, че ставащото се излъчва на живо в интернет, почти през цялото време не изпусна телефона си и говореше по него. На моменти тя дори изглеждаше изплашена от децата, но когато ставаше време за снимки започваше да се усмихва и да си говори с тях. Така и не стана ясно кога е искрена бившата депутатка от БСП.

Кадър/novini.bgКадър/novini.bg

Цялата акция в колички обаче сякаш не постигна резултатите, които и бяха възлагани. Вместо това повечето свидетели я възприеха като проява на изключително лош вкус.

Подобни са и коментарите в социалните мрежи.

„За да захапят кокала и челна стойка ще сторят. Подигравка е за мен. Срамота. Но от много акъл така се получава“, „Мая, не се заигравай с инвалидите, имай страх“, „Ама защо се смее!! Тя позира за снимка“, „Не, не одобрявам. Нелепо е“, „Това ми идва в повече“, „Абсолютно излишно. Няма как да разбереш какво им е на тези хора, затова ги слушай и се информирай спрямо информацията, която те ти дават. Инфантилно е да се возиш в количка и да позираш за снимки“, „Кмет ли избираме, цирк ли отваряме?“, „И седнала в количка. Боже мили!“, „Нямат си представа как се чувстват хората с увреждания“, „Подигравате се на измъчените хора“, „Нищо РАВНОСТОЙНО няма в поведението ви!“, гласяха само малка част от коментарите.

Новият гаф надмина дори скандала, забъркан преди години от новата защитничка на Манолова - Татяна Дончева. Тогава Дончева закачи чантата си на инвалидната количка на своя колежка – депутатката Деница Димитрова.

АрхивАрхив


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (18)

АЗ СЪМ КОСТИНБРОДСКА ( сестра ГАЛЕВА) УЖАС И БЕЗУМИЕ! М. КОСТИНБРОДСКА СЕ ГАВРИ С ИНВАЛИДИТЕ, но къде ти мозък да го разберат. КОСТИНБРОДСКА, внимавай с какво се заиграваш и какво си пожелаваш! Какво да очаквам от жена без морал, достойнство и отговорност. НЯМАМ ДУМИ, С КОИТО ДА ИЗРАЗЯ ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ! ХОРА, НАУЧЕТЕ СЕ ДА ЧУВАТЕ НЕ ПОПУЛИЗМЪТ, РЪСЕЩ СЕ ОТ УСТАТА НА КОМУНИСТИТЕ, А ТОВА, КОЕТО НЕ КАЗВАТ (НО МИСЛЯТ) ТАКА, КАКТО НЕ ПРИЗНАВАТ ЗА 3-те ФАЛИТА НА Б-Я, ЗА РАЗГРАБВАНЕТО НА НАД 100 млрд. $, банковият фалит, изчезналият пенсионен фонд, масовата приватизация чрез РМД-та и сриването на държавата. ДАНО ВНУЦИТЕ МИ НИКОГА НЕ ЖИВЕЯТ В ДЪРЖАВА, УПРАВЛАВАЩА СЕ ОТ КОМ.ПАРТИИ И БИВШИ АГЕНТИ НА ДС!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА НАЙ-УСПЕШНИТЕ ПРЕМИЕР И КМЕТ НА СОФИЯ ( ББ и г-жа Й. ФАНДЪКОВА). ФАКТ Е, ЧЕ ТЕ СА УСПЕШНИ! Доказват го присъстващите тиражирани бивши затворници, олигарсите ЦВ. ВАСИЛЕВ, И. ПРОКОПИЕВ, Д. ИВАНЧЕВА. СТРАХЪТ ОТ ИВ. ГЕШЕВ ГИ ТРЕСЕ. ТОВА Е ПОКАЗАТЕЛНО, ЧЕ Б-Я ВЪРВИ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА!
17.09.2019 17:58 / Отговор
Вихрен ВОНЯЩА ГАВРА! Кой им позволява да се правят на клоуни за сметка на чужди чест и достойнство? ПОЗОР!
17.09.2019 18:01 / Отговор
Милена Дано не пострадат действително страдащите наши съграждани.
17.09.2019 18:02 / Отговор
Ева Илиева Това не е подкрепа, това е УНИЖЕНИЕ! Защо позволявмеа подобно унижение на хората в неравностойно положение?
17.09.2019 18:04 / Отговор
Емил В България отношението към инвалидите е ПОДИГРАВКА С ЧОВЕКА. Но това е... Това е..... просто нямам думи... Долно и гнусно.
17.09.2019 18:06 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети