Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Незаобиколимите фактори“ се множат: И Христо Иванов като Цветанов

Политика

„Незаобиколимите фактори“ се множат: И Христо Иванов като Цветанов

Незаобиколимите фактори се множат: И Христо Иванов като Цветанов - Tribune.bg
Снимка:

„Че кой (има капацитет да управлява), ако не ние?!“, питат ДБ

Появи се още един претендент да бъде „незаобиколим фактор“ в политиката. След като Цветан Цветанов многократно заяви намерение да не може да бъде заобикалян, днес същото поиска и Христо Иванов.

Цветан Цветанов: Ще бъдем незаобиколим фактор в следващия парламент

Наличието на движение „всички срещу ГЕРБ“ потвърждава позицията на „Демократична България“ на незаобиколим политически фактор, който е в състояние да лидира като налага дневен ред. Това заявява в интервю пред „24 часа“ единият от лидерите на коалицията Христо Иванов.

„Наша задача сега е да наложим и решенията. Защото голямо обществено мнозинство се обедини около диагнозата за тези обществени недъзи, но все още няма ясен политически консенсус около лечението. … Първата задача е освобождаване на държавната власт от вируса на корупцията чрез поставяне под карантина на основните му носители - съдружието ГЕРБ-ДПС, Борисов-Пеевски“, заявява Иванов.

ДБ ще търсят широко сътрудничество в следващия парламент.

„Много е важно в рамките на кампанията всички политически играчи да се определят ясно спрямо този дневен ред за дълбоко обновяване на българската държавност. … За нас управлението не е самоцел. То би могло да бъде инструмент за реализиране на нашата политика и програма“, заявява Иванов.

Попитан, ако получи мандат, ще има ли капацитет да управлява, лидерът на „Да, България“ е категоричен“

„Че кой, ако не ние?! Кой може да проведе съдебна реформа? Кой може да изчисти и модернизира службите, да отвоюва регулаторите от калинки и корупционери? Кой може да въведе електронното управление? А пък то представлява голямата реформа за всички административни процеси в отделните сектори…“, изброява Христо Иванов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (18)

Васо Ицака се е взел много насериозно, а е такъв въздух под налягане, че няма накъде!
18.02.2021 15:57 / Отговор
Анастас #

Пращи от наляти мангизи от ПроКОНПИев, ДПС, Черепа, Маджо и НПО-та ...
Затова се прави на Мъш и води Орален джихад чрез дезинформация и черен ПР.

А и ще обединят около себе си стотици хиляди ЗелениОтрепкоТалибани, НеоКомунисти, Че'геварци, Марксисти-ленинисти-комсомолци, Вегани, Педераси и т.н.

Отрочетата на Ком'номенклатурата се срамуват да са БСП-БКП и затова се правят на Еко ... като пияното изпражнение => проф Гений Лайнов.

(екологично'вегански)
18.02.2021 16:46
Татулова Което си е истина, то си е истина /по Божинката/!
И Ристю ще връща нормалността в "кочината", заедно с Нинова, Румен Петков, Цветанов и Карадайъ! Е точно тая петорна коалиция си е направо сбъднат сън! Даже нещо повече - тя е отговор на молитва /по Джером Джером и да не се бърка с джалем, джалем/!
18.02.2021 16:02 / Отговор
Тартаковер Татулова, би ли ми обяснила каква е тази молитва от Джером Джером? Познавам донякъде творчеството на големия английски хуморист, но това не ми е известно. Питам те най-приятелски, просто за да попълня някои свои пропуски в образованието и културата.
18.02.2021 16:43
Татулова Да, отговарям ти - "Трима на бумел", стр.11, в превод на Сидер Флорин! Проблемът е, че невинаги попълването на пропуски води до културни натрупвания!
18.02.2021 17:10
Таракане, Това че си се "запознавал" с големия английски хуморист не те прави "начетен", а си оставаш прост ,русофилистичен Трол!
18.02.2021 17:46
Тартаковер Благодаря на "Татулова" за отговора, съдържащ се в първото й изречение. Второто също запомних, ще и се реванширам при създадена възможност, имам доказани умения и мисля че съм ги доказал в този сайт.
Коментиращият след нея е от доказано празните хора. От онези, които ежедневно изсипват тук еднакви щампи. Просто интелектуалния им капацитет е такъв и дотам. Няма как да се сърдиш, или да изискваш от такива да надскочат себе си, следва само да се усмихваш.
Таксиметров шофьор не може да пилотира самолет.
18.02.2021 18:09
Ха ха, Таракане, обикновен дървен философ не става и за шофьор на такси!
18.02.2021 18:47
Bad Co Ристю май му се е усладило ,като го допуснаха във властта, и сега само гледа накъде да си завърти трътката, за да бъде харесан! Всъщност знае ли го някой, къде е работил, и откъде са му доходите на този Паразит! Като адвокат не е , защото са му отнети правата! Като министър само обикаляше студията и ломолеше под носа си за някаква "реформа", която в крайна сметка някои трябваше да обсебят Съдебната власт! Не му се получи .. Изглежда огромното му "самочувствие" се крепи върху това, че е трето поколение "болшевишко" копеле, и властта му се полага по презумпция!
18.02.2021 16:37 / Отговор
Мина А кой може да му резне мераците , ако не ние.
18.02.2021 16:44 / Отговор
кесо Абе Бай Ристю десантчика и "запаления" колекционер на апартаменти Бай Цецо "малко" са се поизхвърлили. Макар че на 4 април няма да има алпийски слаломи, у нас вероятно ще има политически слалом и "незаобиколимите" ДеБе-та и Републиканци ще бъдат подминати като състезателни колчета на писта от големите играчи.
18.02.2021 18:07 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати