Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нидал Алгафари за акцията с инвалидните колички: Нелепо и неетично!

Политика

Нидал Алгафари за акцията с инвалидните колички: Нелепо и неетично!

Нидал Алгафари за акцията с инвалидните колички: Нелепо и неетично! - Tribune.bg

Политика не се прави с показност, подчертава пиар експертът

„Не само за кандидат-кметове, но по принцип е нелепо – едно е да поседнеш в една инвалидна количка, а съвсем друго е да тръгнеш с нея по улиците или тротоарите на София или на който и да било град по света. Хората, които са в неравностойно положение не очакват от политици да седят в инвалидни колички, а очакват да им разрешат проблемите и разрешаването на проблемите не става само със седене, а с ясни решения, инвестиции за това нещо“. Това заявява в интервю пред ПИК пиар експертът Нидал Алгафари.

Според него подобна показност на такъв тип проблеми най-малкото е нелепа и неетична.

„Всичко това започва преди много, много години, когато дават деца или бебета в ръцете на политици, за да покажат – ето колко обичаме децата. Например в ръцете на Хитлер е имало много деца, които след това голяма част от тях са били избити в концлагерите. Това означава, че тук все още няма политика, а показност, като не визирам определен кандидат. Няма никакво значение кой колко време е седял в инвалидната количка, а това, че очакванията на тези хора с увреждания са да се промени нещо“, подчерта той.

Алгафари е категоричен, че нивото по принцип на всички кампании в България от много време е ниско.

„Опошляха и стигнаха дъното в почти всичко. Защото смятам, че на хората в България вече им омръзна всеки, който иска да заеме мястото на някой, да го очерня. Със сигурност тези, които са били до сега кметове в градовете или селата са направили нещо положително. Ако продължаваме само с това дърляне и сочене с пръст, след това се обръща палачинката. Това не е политика, а само очерняне или нещо като в Хаджигенчовата бръснарница – да седнеш и да клепаш всички“, коментира специалистът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети