Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Нанков след признание на Пеканов: Това е поредната добра политика на ГЕРБ, която “чегъртащите” потвърждават

Политика

Николай Нанков след признание на Пеканов: Това е поредната добра политика на ГЕРБ, която “чегъртащите” потвърждават

„Неочаквано признание получи екипът ни в МРРБ от служебния вицепремиер Пеканов. От парламентарната трибуна днес той обяви, че служебното ръководство на регионалното министерство не е поискало корекции, нито е изразило притеснения от заложеното в Плана за възстановяване и устойчивост продължение на реформата във ВиК сектора“, написа депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

Днес в Народното събрание служебното правителство на Румен Радев представи своята коригирана версия на плана за възстановяване, като получи редица критики и в крайна сметка бяха върнати, за да продължат корекциите, които самите те са направили. Нанков отчита, че все пак назначените от Румен Радев са признали добре свършената работа от правителството на Борисов

„Това е поредната политика на ГЕРБ, която “чегъртащите” потвърждават. Ние винаги сме знаели, но вече и за хората става все по-ясно, че атаките на служебния кабинет бяха част от предизборно говорене. Целта беше ясна - ерозия на подкрепата за ГЕРБ. Но ще разобличим всички неистини. Ще защитим доброто си име. Не пред себе си. А пред българските граждани“, допълна още Нанков.   


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още