Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова не се отказва: Щабът беше употребен за пиар

Политика

Нинова не се отказва: Щабът беше употребен за пиар

Нинова не се отказва: Щабът беше употребен за пиар - Tribune.bg
Снимка:

Всички помним думите за чували с трупове, морги, катафалки, за ад, който действително не се случи, казва лидерката на БСП

„Сутрешното изявление на премиера не променя впечатлението, което той остави, че Щабът беше употребен за пиар. Всички помним думите, включително и на премиера, за чували с трупове, морги, катафалки, за ад, който действително не се случи. В момента обаче, в който тези внушения започнаха да пречат, да срещат обществена съпротива и недоверие, премиерът реши да ги прекрати. Пиарски подход, за съжаление в тежък момент за българския народ“. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред БНР.

Според нея Борисов подхождал с всяване на страх, защото липсвало доверие на хората в институциите. Според председателя на БСП най-голямата грешка на управляващите е, че разделят живота и здравето на хората от икономическите и социалните последици от кризата.

По думите на Корнелия Нинова Борисов е обединител само на думи, но на действия отхвърлял всички алтернативни предложения.

„Ако Борисов за 10 години е превърнал политиката в пиар, то ние предлагаме алтернатива – сериозна и задълбочена политика, която се прави в парламента – със законодателни инициативи, а не с празни приказки на пресконференции и управление на държавата през телевизора. На нито една пресконференция Борисов не каза къде се харчат парите на българския народ. Тези 10 млрд. лв., които ще вземат, ще се връща от българския народ и той трябва да знае къде отива всеки лев. Абсолютно неприемливо е този отчет да се прави на пресконференции с удобни въпроси. Този контрол трябва да се прави от парламентарната трибуна“, категорична бе Корнелия Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Дидо Ниновице, виж проучванията на Алфа рисърч и се скрий със змийската си злоба!
03.05.2020 15:57 / Отговор
Гневна Няма ли читави хора в тази партия, които да спрат тази жена.Не може да превърнеш в цел на живота си преследването на човека, който измъкна изпод носа и премиерското място. Тя никога няма да преглътне този срив - да се виждаш премиер, да си поръчал и визитките си , и изведнъж да изгубиш.Държи се, все едно е превъртяла.Мислите ли,че такъв човек може да управлява държава , за което госпожата се кани .Пази боже .
03.05.2020 19:31 / Отговор
Джедай Тотю Това да се виждаш премиер, да си поръчал и визитките си, и изведнъж да изгубиш ѝ го причини Алцхаймер Райчев! Той така я подхлъзна, че крушовишката биволица замалко да падне от коня и да заболее от „луда крава“! Иначе е много онеправдана, завалийката, нали се тръшкаше, че „Демокрацията ми отне много!“. Вярно е, тя преди демокрацията имаше 5-6 Техноимпекса, а сега – само два! Мъка невиждана, крушовишка, позитанска!
03.05.2020 20:22
Гергана Гацева Тая биволица, Корнелия, има ли мъж?
03.05.2020 20:44 / Отговор
Чочко Има,ама той не я ползва
03.05.2020 21:01 / Отговор
k Е, че те и други не я ползват!
03.05.2020 21:26

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати