Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова обвини Борисов, че говори несвързано, Атанасова пък я попита знае ли колко струва олиото

Политика

Нинова обвини Борисов, че говори несвързано, Атанасова пък я попита знае ли колко струва олиото

Нинова обвини Борисов, че говори несвързано, Атанасова пък я попита знае ли колко струва олиото - Tribune.bg
Снимка:

Корнелия Нинова коментира думите на Бойко Борисов по повод задаващата се криза със зърното. По думите ѝ лидерът на ГЕРБ говорел несвързани и взаимно изключващи се неща.

„От една страна, че правителството ще изнесе зърното на България, от друга пита защо с уж неофициална заповед митниците не  пускат да се  износя житото. Твърди, че се взимат парите от тока от НЕК, които са на бизнеса, за да се купи зърно и бизнеса бил излъган, а от друга, че се ограбва народа“, написа във Фейсбук Нинова.

Тя се обръща към Борисов, че това не са пари на бизнеса, а на българския народ, който си е платил високите сметки, като тези пари отново щели да се върнат при хората, от които са взети.  

По думите на Нинова 12 години у нас са се крадяли по 10 млрд. лева годишно. „Днес Борисов твърди, че при ГЕРБ не е имало нито едно евро изхарчени не на място. Това е потресаваща наглост“, пише още вицепремиерката. По думите ѝ имало депутати на Борисов, които искали всеки ден да влизат в правителството. „Тъй като  исканото от вас ново правителство в рамките на този парламент означава точно това“, казва Нинова.

Десислава Атанасова от ГЕРБ също отговори през социалната мрежа, като написа, че е безсмислено за коментира Фейсбук излиянията на Нинова.  

„Стар трик - Докато БСП и ПП се обвиняват в корупция и се наричат мафия, Корнелия Нинова пише във ФБ за Борисов“.

Атанасова зададе и няколко въпроса на вицепремиерката, като: каква е цената на тока днес, на хляба, олиото, горивата и мобилните услуги?

„Корнелия „промяната“ дойде, ти си ѝ „министър“. Икономика все още има ли?“, написа още Атанасова. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати