Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: Продължава реформата в БСП

Политика

Нинова: Продължава реформата в БСП

Нинова: Продължава реформата в БСП - Tribune.bg
Снимка:

Националният съвет на БСП прие предложението на Изпълнителното бюро за създаване на три нови центъра: „Център за стратегически, исторически и политически изследвания“, „Център за обучение на кадри“ и „Център за публични политики“.

По този начин се гарантират трите стълба на едно управление: идеи, кадри и управленски политики, обяви председателката Корнелия Нинова.

„За периода 2016-2020 през различни форми на обучение в партията са преминали 2 100 участници. Някои от тях вече са кметове, общински съветници, народни представители, евродепутати. В партията е направен регистър на кадри и експерти във всички области. Предлагат се управленски политики, базирани на изготвената, обсъдена в над 500 срещи в страната и приета от конгрес на партията „Визия за България”. Те ще послужат за предизборна платформа на БСП“, информира Нинова.

Ръководството на партията прие програма за идейно-програмна дискусия, в която са включени теми като: Опитът и проблемите на сродни партии в света и в Европа; Проблемите на заетостта и доходите - отношение към предложенията за въвеждане на гарантиран базов доход, за ролята на държавата за осигуряване на заетост; Екологичните императиви като определящ фактор на живота на планетата и на човечеството - кръгова икономика, съхраняване и възпроизвеждане на природните ресурси, демографски дисбаланси.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

:) Реформите в БСП са като реформите на другаря Борисов и комунистите от ГЕРБ - пунта мара.
08.01.2021 13:36 / Отговор
До :) Психодясното трол пак се иизцвъка! Добре че вие , от Гей-парада , сте "по-различни"!
08.01.2021 13:41
:) Вместо тролчето на ГЕРБ да обижда, да ме опровергае и да каже какви реформи направихте за 10 години, освен че бламирахте съдебната реформа.
08.01.2021 13:49
. . . Тролчо, пак ли същата опорка? ДПС и Психодесните реват за реформи , а от другата страна другарите реват ..ама социалната цена! И пеят в пълен синхрон! Особено за Съдебната реформа , в която Ристю сега риве срещу начина на избор на Главен Прокурор , който сам е наложил! Ясна си ви е идеята, че под "реформа" трябва да разбираме овладяване на Съдебната система с такива поръчкови като Лозан Панов и Калпакчиев, ама надали ще ви се получи! Мечтайте си!
08.01.2021 14:38
БГ "Реформата" или чистката и саморазправата?Който не издържа на нервните изблици на Корнела ...вън /от диспансера/!
08.01.2021 13:44 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети