Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова търси подкрепа от Бойко Борисов за вота

Политика

Нинова търси подкрепа от Бойко Борисов за вота

Нинова търси подкрепа от Бойко Борисов за вота - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на БСП Корнелия Нинова призовава в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, като не му харесват ППДБ, да подкрепи в петък в Народното събрание вота на недоверие на правителството "Денков".

"Като не ти харесват, в петък подкрепи вота на недоверие. Кабинетът пада. Завърта се рулетката. Президентът ти дава първия мандат. Правиш твое правителство и оправяш държавата", коментира лидерът на БСП.

Нинова, обаче, се съмнява, че признанията за лошото управление на кабинета и констатациите за състоянието на държавата пред избирателите от страна на Борисов са предизборен трик.

"Ти направи сглобката с татко Петко и Алексей Петров по твои самопризнания. Ти им подари властта. Ти я крепиш с гласовете на ГЕРБ", припомня Нинова на Борисов.

Председателката на БСП апелира към симпатизантите си да не позволяват "политическата шизофрения на един човек да зарази цял народ".

"Борисов ходи из цялата държава и реве - Няма пари, изхарчиха ги, тия не строят пътища, тия съсипват всичко."
Кои са тия? Тия си ти", категорична е червената лидерка и още веднъж призовава Борисов да действа, да подкрепи вота и да поеме управлението на страната.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети