Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова впрегнала актива да копае компромати срещу правителството

Политика

Нинова впрегнала актива да копае компромати срещу правителството

Снимка:

Изпратено е конкретно задание до партийните структури по места

Председателката на БСП Корнелия Нинова е разпратила писмо до депутати и лидери на партията по места, с което ги е задължила да се срещат с браншови и неправителствени организации и да събират сигнали срещу правителството, съобщава „24 часа“.

Преди време лидерката и публично обяви, че ще събира факти и данни за злоупотреби, далавери или корупция на управляващите по места.

Целта на БСП е така да си осигури теми, по които да атакува управляващите по места за местните избори наесен, разкри човек от ръководството.

Нинова е пратила водачката на евролистата Елена Йончева да внесе питания в министерството на енергетиката за концесията за добив на въглища в Пернишкия басейн.

Социалистите чакат и разрешение от пътната агенция да вземат проби от 46 конкретни участъка по магистралите и да ги дадат за изследване в независима международна лаборатория. Според Нинова така те щели да успеят да докажат, че магистралите са строени некачествено. БСП дори са заявили готовност партията да плати за изследването.    


Коментари (6)

КУР_ЗА_ГРЕБ и ЧУК ЩО ДА ГИ Е ВПРЕГНАЛА..... ТОВА Е ТОЛКОВА ЛЕСНА ЗАДАЧА.... НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО И ДА СЕ ОГЛЕДАШ, И ВИЖДАШ ПОНЕ 2-3 ДАЛАВЕРИ - КРАЖБИ И ПРОДАЖБИ НА ШАЙКАТА, НА ПОЖАРНИКАРА 'БУДА'
02.04.2019 10:54 / Отговор
Пепилетката предсрочно САМО ТАКА ДРУГАРЮ.
ВЗЕМЕТЕ ВЛАСТТА И НОСЕТЕ ОТГОВОРНОСТ!
02.04.2019 15:49
Мина Тая е страшен миндил, няма ли затвор за такива животни
02.04.2019 11:29 / Отговор
НАРОДЪТ ДР. НИНОВА, НИЕ СЪЩО ИМАМЕ ВЪПРОСИ: 1. ОСВЕТЛЕТЕ НИ ЗА ФАЛИТА И РАЗГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА; 2. ИСТИНАТА ЗА РАЗГРАБЕНИЯТ ПЕНСИОНЕН ФОНД; 3. ИСТИНАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИОННИЯТ И СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН ПЕРИОД: ТЕХНОИМПЕКС; ТЕХНОЕКСПОРТСТРОЙ И РМД-ата; 4. КАК СЕ ПОЯВИХА МИЛИОНЕРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ? 5. ОБЯВЕТЕ ПУБЛИЧНО ИМОТИТЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА БКП/БСП, ВАШИТЕ ЛИЧНИ ИМОТИ В СОФИЯ, МИЗИЯ И С. КРУШОВИЦА; ИМОТИТЕ И МОРСКАТА ХАСИЕНДА НА ОБВ. Е. ЙОНЧЕВА; ИМОТИТЕ НА М. ВЕЛЕВ (В. ЛЕЧЕВА). ЗАЩО НЕ правите проверка на построеното от вас? Защото нищо не сте построили, САМО КРАДЯХТЕ! КЪДЕ Е ВАШИЯТ МОРАЛ? ЗНАЕТЕ ЛИ СТОЙНОСТТА НА ТАЗИ ДУМА? ТЯ Е ДРУГАТА СТРАНА НА НАГЛОСТТА, КАКТО ОБВИНЯЕМА ПЪРВА В ЛИСТАТА ЗА ЕВРОДЕПУТАТ. ЕТО, НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА НАГЛОСТ...
02.04.2019 15:22 / Отговор
киро Нинова никога не е имала и няма да има желание да отговори на тези въпроси! Това може да се случи само ако бъде обвинена и изправена пред съд, Това,обаче,поне за сега е химера!
02.04.2019 17:02
"Компромат" ООД - България Нашата фирма е известна още от незапомнени времена, но през последните няколко десетилетия, благодарение на професионализма на персонала и сътрудниците ни, се наложи като лидер, както в страната, така и в чужбина. Продуктите,които призвеждаме намират широко приложение във всяка човешка дейност - от покупко - продажба на коли и апартаменти, до сваляне и качване на правителства. Ползвайки нашите услуги - успеха Ви е сигурен! За контакти: www compromat. com
03.04.2019 16:09 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още