Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова впрегнала актива да копае компромати срещу правителството

Политика

Нинова впрегнала актива да копае компромати срещу правителството

Нинова впрегнала актива да копае компромати срещу правителството - Tribune.bg
Снимка:

Изпратено е конкретно задание до партийните структури по места

Председателката на БСП Корнелия Нинова е разпратила писмо до депутати и лидери на партията по места, с което ги е задължила да се срещат с браншови и неправителствени организации и да събират сигнали срещу правителството, съобщава „24 часа“.

Преди време лидерката и публично обяви, че ще събира факти и данни за злоупотреби, далавери или корупция на управляващите по места.

Целта на БСП е така да си осигури теми, по които да атакува управляващите по места за местните избори наесен, разкри човек от ръководството.

Нинова е пратила водачката на евролистата Елена Йончева да внесе питания в министерството на енергетиката за концесията за добив на въглища в Пернишкия басейн.

Социалистите чакат и разрешение от пътната агенция да вземат проби от 46 конкретни участъка по магистралите и да ги дадат за изследване в независима международна лаборатория. Според Нинова така те щели да успеят да докажат, че магистралите са строени некачествено. БСП дори са заявили готовност партията да плати за изследването.  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

КУР_ЗА_ГРЕБ и ЧУК ЩО ДА ГИ Е ВПРЕГНАЛА..... ТОВА Е ТОЛКОВА ЛЕСНА ЗАДАЧА.... НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО И ДА СЕ ОГЛЕДАШ, И ВИЖДАШ ПОНЕ 2-3 ДАЛАВЕРИ - КРАЖБИ И ПРОДАЖБИ НА ШАЙКАТА, НА ПОЖАРНИКАРА 'БУДА'
02.04.2019 10:54 / Отговор
Пепилетката предсрочно САМО ТАКА ДРУГАРЮ.
ВЗЕМЕТЕ ВЛАСТТА И НОСЕТЕ ОТГОВОРНОСТ!
02.04.2019 15:49
Мина Тая е страшен миндил, няма ли затвор за такива животни
02.04.2019 11:29 / Отговор
НАРОДЪТ ДР. НИНОВА, НИЕ СЪЩО ИМАМЕ ВЪПРОСИ: 1. ОСВЕТЛЕТЕ НИ ЗА ФАЛИТА И РАЗГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА; 2. ИСТИНАТА ЗА РАЗГРАБЕНИЯТ ПЕНСИОНЕН ФОНД; 3. ИСТИНАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИОННИЯТ И СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН ПЕРИОД: ТЕХНОИМПЕКС; ТЕХНОЕКСПОРТСТРОЙ И РМД-ата; 4. КАК СЕ ПОЯВИХА МИЛИОНЕРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ? 5. ОБЯВЕТЕ ПУБЛИЧНО ИМОТИТЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА БКП/БСП, ВАШИТЕ ЛИЧНИ ИМОТИ В СОФИЯ, МИЗИЯ И С. КРУШОВИЦА; ИМОТИТЕ И МОРСКАТА ХАСИЕНДА НА ОБВ. Е. ЙОНЧЕВА; ИМОТИТЕ НА М. ВЕЛЕВ (В. ЛЕЧЕВА). ЗАЩО НЕ правите проверка на построеното от вас? Защото нищо не сте построили, САМО КРАДЯХТЕ! КЪДЕ Е ВАШИЯТ МОРАЛ? ЗНАЕТЕ ЛИ СТОЙНОСТТА НА ТАЗИ ДУМА? ТЯ Е ДРУГАТА СТРАНА НА НАГЛОСТТА, КАКТО ОБВИНЯЕМА ПЪРВА В ЛИСТАТА ЗА ЕВРОДЕПУТАТ. ЕТО, НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА НАГЛОСТ...
02.04.2019 15:22 / Отговор
киро Нинова никога не е имала и няма да има желание да отговори на тези въпроси! Това може да се случи само ако бъде обвинена и изправена пред съд, Това,обаче,поне за сега е химера!
02.04.2019 17:02
"Компромат" ООД - България Нашата фирма е известна още от незапомнени времена, но през последните няколко десетилетия, благодарение на професионализма на персонала и сътрудниците ни, се наложи като лидер, както в страната, така и в чужбина. Продуктите,които призвеждаме намират широко приложение във всяка човешка дейност - от покупко - продажба на коли и апартаменти, до сваляне и качване на правителства. Ползвайки нашите услуги - успеха Ви е сигурен! За контакти: www compromat. com
03.04.2019 16:09 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати