Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Стойчо Стойчев: Без ГЕРБ на власт идва управление на БСП и ДПС

Мнения

Стойчо Стойчев: Без ГЕРБ на власт идва управление на БСП и ДПС

Снимка:

Не е разумно първо да се запали пожар, а после да се мисли какво да се прави, предупреждава анализаторът

„Ако се стигне до сваляне на тази власт, то е ясно, че иде управление на БСП и ДПС. Това ли искаме?! Не е разумно първо да се запали пожар, пък после да се мисли какво да се прави и как да го гасим. Такива сметки обикновено излизат много къси“. Това заяви в интервю пред Новини.бг политологът доц. Стойчо Стойчев.

Той е категоричен, че „Демократична България” няма никакъв шанс да управлява страната самостоятелно в обозримо бъдеще. Злостното им говорене срещу ГЕРБ пък само унищожавало шансовете за бъдещо партньорство.

„На какво разчитат те? На гьонсуратлъка да твърдят сега какви мутри са тези и онези в ГЕРБ, пък после с охота да приемат министерски постове, както се е случвало вече неведнъж и дваж“, припомни политологът.

Според Стойчев в тези избори ГЕРБ иска да покаже, че е проевропейска партия на фона на останалите евроскептични леви организации.

„Фактически ГЕРБ избраха да сложат в листата си хора, които са пряко свързани с работата на ЕП. Те залагат на партийния принцип, на марката, а не на един или друг атрактивен кандидат, който да развлича избирателите. Колкото до БСП – очевидно е, че те искат да изведат предизборната битка на ниво кандидати“, смята той.

Според политолога патриотите са изпуснали своя шанс, защото обединени са имали шанс за двама депутати, а разделени може да нямат и нито един.  


Коментари (1)

мими ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz
13.04.2019 08:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема