Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. НС на БСП пусна опровержение на… пресцентъра на БСП

Политика

НС на БСП пусна опровержение на… пресцентъра на БСП

НС на БСП пусна опровержение на… пресцентъра на БСП - Tribune.bg

Националният съвет на БСП публикува опровержение на новина от пресцентъра на партията. Става въпрос за съобщението: „Нинова с организационна реформа за децентрализация в БСП“.

Оспорената новина на BSP.bgОспорената новина на BSP.bg

Ето какво отговарят от Националния съвет на „червените“:

Днес от пресцентъра на НС на БСП беше пуснато съобщение до медиите, в което има няколко неточности, на които трябва да се обърне внимание. За пореден път изпадаме в ситуация, в която пресцентърът на партията вкарва в заблуждение хора и медии, които не са запознати в детайли с организацията и историята на БСП, както и се дава повод да бъде атакувано ръководството, че разпространява информация, която не е истина.

Структурата на партията се регламентира от Устава на БСП и не е променяна нито в приетия устав през 2008, нито в този от 2017 г. 2006-а година е първата, в която в БСП се назначават областни координатори. Тези хора винаги са били на терен в съответните области и не са били ситуирани „в централата“ на БСП.

Областните координатори са били част от т. нар. апарат още под ръководството на Сергей Станишев. За периода 2013-2014 областните координатори бяха 29 на брой, а през 2015 под ръководството на Михаил Миков станаха 31.

През месец август 2019-а година, под ръководството на Корнелия Нинова, бяха съкратени всички областни координатори.

Обезпокоителен е начинът, по който е поднесена информацията и по повод възрастта на областните координатори. Подчертаването, че това са „млади хора“, дава повод за поредно разделение на „млади“ и „стари“ в БСП, което е изключително нездравословно за партията, особено в последните години.

Отново пресцентъра на левицата в стремежа си да придаде ПР-ефект става източник на разделение и подаване на некоректна информация.

До този момент няма изпратени нито длъжностна характеристика, нито критерии за подбор за тези позиции. На членовете на НС на БСП не е предоставена информация за назначението областни координатори - няма информация кои са те, с какво образование, каква възраст и пр.

Следете нашата страница и останете информирани! Пожелаваме ви здраве и късмет през Новата година!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Киро Бизона „Отново пресцентъра на левицата в стремежа си да придаде ПР-ефект става източник на разделение и подаване на некоректна информация“, така ли ма, бах‘те у дебелата крушовишка биволица? Ами че това е „пресцентъра на левицата“, твоя пресцентър, не на баба Вуна от с. Червен Дирник! Да не би Баба Вуна да ви е назначавала малоумните кастрати и разплути трътки в шибания център, а? Биволицата си ги е назначила, а сега мучи срещу тях! Толкова ѝ е акъла в кухата селска тимберица, дето мисли само за власт и лъжи! Наигра ли се, едър рогат добитък?
04.01.2021 17:06 / Отговор
ДАНЪКОПЛАТЕЦ Г-жо Нинова, кога ще се върнат ограбените спестявания и пенсионният фонд на родителите ни? Защо оставихте стотици хора от Техноимпекс, без пенсии? Как си приватизирахте имота в Хараре/Зимбабве, заедно с Техноимпекс? Къде потънаха разграбените финансови средства, когато фалирахте д-вата (700 млрд. $)? По онова време, нагло ограбихте бг народ, днес отново лъжете същият този народ, когото ограбихте! НАГЛОСТ!
04.01.2021 18:04 / Отговор
Точно това смятах да попитам Не че ще ми се отговори но поне с питанията да се спрат червените престъпници или засрамят ама надали.
05.01.2021 00:54
Иво Тя/те е/са нагла/и и безочлива/ви!Няма читав човек от бкп/бсп!Те от първия до последния влизат в бкп/бсп само с конкурс по наглост и безочливост!Но не само бкп/бсп са такива!Такива са всички партийки от котилото на бкп след 89г до 2009/10 год!
05.01.2021 08:26
коментар ЕПМ на бесепетата и бекапетата с десебетата!
04.01.2021 21:08 / Отговор
. . ? Този Бардак още ли не са го затворили?
04.01.2021 22:21 / Отговор
Рада Венева Корнелия е странен човек. Или нищо не разбира от политика и ролята на водача в политиката, или се е продала на ГЕРб и то отдавна
05.01.2021 14:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати