Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Осъдената на първа инстанция Иванчева излиза навън да събира подписи за изборите

Политика

Осъдената на първа инстанция Иванчева излиза навън да събира подписи за изборите

Осъдената на първа инстанция Иванчева излиза навън да събира подписи за изборите - Tribune.bg
Снимка:

Похвали се с „мъничка победа“ – съдът я пуска за по 4 часа на ден

Осъдената за рекорден подкуп бивша кметица на „Младост“ Десислава Иванчева ще участва в местните избори. За това се похвали тя самата във Фейсбук.

Чакащата решение от по-горните съдебни инстанции кандидат-кметица на София официално е под домашен арест. Получила е обаче разрешение от магистратите да излиза по няколко часа всеки ден, за да събира нужните ѝ подписи за регистрацията в ЦИК.

„Честит Ден на Съединението на България! Изключително съм развълнувана от една мъничка победа, от възможността за първи път от толкова време да се видя с вас на живо, извън дома си. Съдът разреши на мен и Били да напуснем домовете си и да бъдем по няколко часа на масите за подписи“, обяви Иванчева.

В графика на осъдената освен събиране на подписи има и участие в протести пред Съдебната палата в следващите дни.

„В събирането на подписи се включват и нашите Непослушни приятели от Пловдив и Варна. Очаквайте кандидатурите ни за местните избори, които ще издигнем в Пловдив, Варна и други градове, за които водим преговори, но за целта първо трябва да съберем подписите“, разшири амбициите си и извън София Иванчева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Радост вкъщи Кой не знае Другарката Иванчева, кой не е чувал за нея!
06.09.2019 21:21 / Отговор
Аз питам Що за закони имаме-изпратихме една разследвана за супер корупция в Евро парламента,друга с 20 годишна присъда си развява байрака?Разбирам постулата-всеки е невинен до доказване на противното,но тези постове ,които те заемат или искат да заемат,предполагат безупречно чисти биографии,а самият повод за подозрение вече трябва да е спирачка за техните мераци до доказване на невинността им.Или читавите хора в България вече се свършиха?А младото поколение-умни,образовани и можещи не могат да се изявят,защото нямат тяхното нахалство,стигащо до наглост!За да спрем подобни наглеци трябва да се започне с промяна в законодателството,иначе младите хора няма как да пробият и така да донесат промяната,за която толкова говорим и желаем!
07.09.2019 01:06 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети