Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Освирквания и викове „Оставка“ посрещнаха Радев в Бургас

Политика

Освирквания и викове „Оставка“ посрещнаха Радев в Бургас

Освирквания и викове Оставка посрещнаха Радев в Бургас - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев чу освирквания и викове „Оставка“ при посещението си в Бургас. По подобрен начин той беше посрещнат и вчера в Пловдив.

С освиркване и оставка посрещнаха Радев в Пловдив

Президентът днес присъства на деня за високопоставени гости на националното военноморско учение с международно участие „Бриз 2020“. „На Морската гара в Бургас държавният глава беше посрещнат с военни почести“, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

От борда на фрегата „Горди“ президентът наблюдава демонстрации на операции по морска сигурност в отговор на кризи. Военнослужещите демонстрират действия по ликвидиране на пожар на кораб в пристанище, преодоляване на последствията от инцидент с търговски кораб на море, операция по овладяване на похитен търговски кораб, евакуация на ранен военнослужещ.

Публикувахте от Tribune.bg в Петък, 17 юли 2020 г.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Д-р Петър Овчаров Много правилно демонстрантите са освиркали президента ни, който отдавна напусна ролята си на обединител.
Той дори иска с преврат както Черепа от Дубай да бъде свалено законно избрано правителство.
Подкрепям правителството и го приканвам да забрани протестите в София заради високата зразяемост с коронавирус над 100 човека в столицата за сиганл за тревога и за незабавнио действия за строги спзаване на карантината в София и за блокада на града! Крайно време е защото и бизнеса ще страда при тези виски числа на инфекция която стигна България.
17.07.2020 11:57 / Отговор
Обръщение към министър Ананиев за затягане на мерките Вижте графиката на България на 24.4. имахме пик с 91 болни и тъгнахме надолу. На 1.6. имахме само 6 случая и бяхме пред края. Да ама НЕ? Още 2 седмици най-малко трябваше да задържим строгите мерки и след тези 2 седмици трябваше да ги разпускаме но бавно и да не позволяваме да тръгнем нагоре както го направихме. В Германия има също тенденция от политици да разпущат мерките да не носят маски, но Меркел ги удря с тигана по главата да им стине акъла!!! Затова апелирам към Ананиев да затегне мерките в София и другаде където трябва! Иначе той ще пречи на бизнеса, а не мерките!!! Има разлика!
17.07.2020 13:24 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети