Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ОТ АРХИВА: Нинова записана да обещава спиране на проекти срещу... благодарност

Политика

ОТ АРХИВА: Нинова записана да обещава спиране на проекти срещу... благодарност

Снимка:

Някакви два проекта, някакви рози и други истории... Запис от времето, когато е зам.-министър на Румен Овчаров

Корнелия Нинова е единственият заместник-министър, записван с официални документирани СРС да се съгласява да спира проекти срещу благодарности. Това припомни в социалните мрежи анализаторът Георги Харизанов.

Той публикува и записаните разговори между тогавашната заместничка на Румен Овчаров и бизнесмена Красимир Георгиев Фронтиера.

Краси се обажда на жена с номер 0887/*** *** Корнелия.

Директорът на „Булбанк“ се обадил на Краси и казал, че сделката може би щяла да се движи не през МС, а по друг начин, но уговорката си остава. Хората ще дойдат и ще сключим договор с тях. Освен това вчера се обадил Роберто Лева – търговски директор на големия директор Ления Осета и казал, че при колежката на събеседничката някакви негови колеги са дали някакви два проекта, някакви рози и други истории. Лева му казал, че не може да ги спре и поискал Краси да ги спре, защото там имали по-сериозни проекти, свързани с производството. Жената се интересува къде са дадени Офсет-а или програмата „ФАР“. Краси казва, че не и че са хванали колежката на събеседничката, дето е шеф в някъде в чужбина, а тя им обещала и събрала една кратка комисия и се смесват два проекта. Събеседничката казва, че ги знае тези двата. Краси казва, че Лева не може сега да се кара с тях, те си правят лични бизнеси, но поискал ако може да ги спрем. СЪБЕСЕДНИЧКАТА ПРИЕМА. Краси казва: „Ще ви бъдем БЛАГОДАРНИ, ха-ха-ха!“. Пита за рождения ден на приятелката на събеседничката, която била страхотна, нямал думи как да ѝ благодари, ха-ха-ха! Събеседничката отивала в Китай с премиера затова отложили другото“.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още