Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Зам.-кмет на София: Объркахте ли се, г-жо Нинова, или обърквате хората?

Политика

Зам.-кмет на София: Объркахте ли се, г-жо Нинова, или обърквате хората?

Зам.-кмет на София: Объркахте ли се, г-жо Нинова, или обърквате хората? - Tribune.bg
Снимка:

Познавам хора в БСП, които са достатъчно грамотни и могат да Ви предпазят от подобни неверни твърдения, пише Тодор Чобанов

По принцип не ми е практика да правя политически коментари, но в случая се налага да опровергая един сериозен опит за манипулация на столичната общественост. Във вчерашния ден г-жа Корнелия Нинова си позволи да обърка, може би неумишлено, двата етапа на проекта за културно-комуникационен комплекс „Сердика“, популярен като „Ларгото“. Това написа във Фейсбук зам.-кметът на София Тодор Чобанов.

Той уточнява, че комплексът е с размери около 15 000 кв. м., и е разположен върху две метростанции със същото име.

Да, Столична община инвестира близо 6 милиона лева чрез „Метрополитен“ за археологически проучвания и конструкции в зоната, които да позволят неговото създаване“, уточнява той.

Проектът за реставрация и социализация е следващ етап, отделен проект на Министерство на културата на стойност 14 млн. лв., финансиран със средства по ОПРР.

Г-жо Нинова, помолете Вашите експерти да Ви разяснят отликите между метрото, конструкциите над него и проекта за културно-информационен комплекс. Познавам хора в БСП, които са достатъчно грамотни и могат да Ви предпазят от подобни неверни твърдения. В противен случай към Вас остава въпроса: Объркахте ли се, г-жо Нинова, или обърквате хората?“, призовава Чобанов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Точно така ????????????
01.02.2019 17:12 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати